Davutoğlu Gazze'ye gidiyor

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu salı günü Gazze'ye gidiyor.

Davutoğlu Gazze'ye gidiyor
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Arap liderlerine yaptığı Gazze çağrısı karşılık buldu. Gazze'ye gidecek heyet yanlarında Türk Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da bulunmasını istemişti. Bunun üzerine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutğlu da salı günü Gazze'ye gidecek heyet içerisinde yer alacak.

SALI GÜNÜ GAZZE'YE GİDİYOR

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, Arap Birliği Bakanları Girişimiçerçevesinde salı günü Gazze'ye gitmesinin planlandığı bildirildi. Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Arap Birliği bakanlarının Gazze için başlattığı girişim çerçevesinde salı günü Gazze'ye gitmesi planlanıyor.

Öte yandan Dışişleri Bakanı Davutoğlu, bugün Kahire'de Hamas'ın Siyasi BüroŞefi Halid Meşal ile bir araya geldi. Davutoğlu, temasları kapsamında Mısır Dışişleri Bakanı Muhammed Kamil Amr ve Katar Başbakanı Hamad bin Casim ile birden fazla görüşme gerçekleştirdi.

CLINTON İLE GAZZE'Yİ GÖRÜŞTÜ

Davutoğlu, Kahire'den ayrılmadan önce de ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton iletelefonda görüştü. Davutoğlu'nun dün ve bugün yaptığı ikili ve telefongörüşmelerinde Gazze'deki durum ele alındı.

Bakan Davutoğlu, aynı konuda dün İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve Hollandalı mevkidaşlarıyla telefonda görüşmüştü.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2012, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER