ÇUBUK-1 BARAJI REKREASYON ALANI’NDA “GENÇLİK COŞKUSU”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda “Gençlik Coşkusu” ismi ile oryantiring etkinliği düzenleyecek. Konser ve dans gösterilerinin de olacağı etkinliğe katılmak isteyen gençler, 4-18 Mayıs 2023 tarihleri arasında https://forms.ankara.bel.tr/oryantiring-basvuru adresindeki formu doldurarak başvuruda bulunabilecekler.

ÇUBUK-1 BARAJI REKREASYON ALANI’NDA “GENÇLİK COŞKUSU”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Başkentlilerin coşkuyla kutlanması için bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Kadın ve Aile Hizmetler Daire Başkanlığı, Ata yadigârı Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda ‘Gençlik Coşkusu’ ismiyle oryantiring etkinliği düzenleyecek.

 

ORYANTİRİNG ETKİNLİĞİNE KATILMAK İSTEYENLER ONLİNE BAŞVURU YAPACAK

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda gençlerin katımıyla oryantiring etkinliği gerçekleştirilecek.

Son yıllarda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği, harita yardımı ile yön bulmayı içeren ve zaman karşı yapılan spora etkinliğine katılmak isteyenler, 4-18 Mayıs 2023 tarihleri arasında  https://forms.ankara.bel.tr/oryantiring-basvuru adresinde yer alan formu doldurarak başvuru yapabilecek.

Sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa düzenlenecek oryantiring etkinliğinde konser ve dans gösteri ile gençler gün boyu gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak.

Yakup Karagöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER