Çubuk-1 barajı rekreasyon alanı'nda Hakan Altun rüzgarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Çubuk-1 barajı rekreasyon alanı'nda Hakan Altun rüzgarı

Yaz konserleri serisinde her hafta birbirinden ünlü sanatçıları Başkentte ağırlayan Büyükşehir, her ayın ilk pazar günü Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’ndaki ‘Çubuk Barajı Yaz Akşamları’ etkinliklerini de sürdürüyor.

 

HAKAN ALTUN HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Ünlü sanatçıları Ankara’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Hakan Altun’u hayranlarıyla buluşturdu.

Çubuk-1 Barajı’nın tarihi atmosferinde yüzlerce Ankaralı Hakan Altun’un birbirinden güzel parçalarıyla unutulmaz dakikalar yaşadı.

 

BAŞKENTLİLER HEM PİKNİK YAPTI HEM DE KONSERE EŞLİK ETTİ

Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda hem piknik yapıp hem konseri dinleyen Başkentliler, konsere yoğun ilgi gösterdi.

Açık hava konserlerini 7’den 70’e aileleri ile izlemeye gelen ve coşku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Hayriye Gördün: “Severek geldim. Güzel konserler. Bu yaz tüm konserlere gittim eğlenceliydi.”

-Emre Altun: “Sık sık konserler yapılması bize aktivite oluyor. Servisle geldim, servislerin olması da rahat oldu.”

-Sami Engin: “Bu yazı konserlerle geçiriyoruz. Arkadaşlarımla eğlenmeye geldim. Çubuk 1 Barajı’nı daha önce görmemiştim. Şimdi görme şansım oldu gayet tertemiz ve güzel olmuş.”

-Gamze Tigiz: “Şenlikler kapsamındaki neredeyse bütün konserlere katıldık. Çok mutluyuz, eğleniyoruz. Güzel zaman geçiriyoruz.”

-Yaren Ayrak: “Arkadaşlarımla eğleniyoruz. Hakan Altun’u çok seviyorum. Diğer konserlere de gittim. Hepsi çok güzeldi. Dolu dolu bir tatil geçiriyorum.”

-Ayne Aslan: “Hakan Altun’un hayranıyım koşa koşa geldim buraya.  Müzik dolu bir akşam geçiriyoruz.”

-Ahmet Can: “Yaz konserleri çok güzel geçiyor. Birbirinden ünlü güzel konserlere katılıyoruz. Ünlü sanatçıları dinleme şansımız oluyor. Büyükşehir Belediyesi birbirinden değerli sanatçıları getiriyor.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER