Büyükşehir'den çocuk şenliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında çocukların doyasıya eğlenebilecekleri çocuk şenlikleri düzenledi.

Büyükşehir'den çocuk şenliği

   İlk şenlik programı Gençlik Parkı Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Sibel Eraslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker ve Çocuk Evi gönüllülerinin katıldığı şenlikte, çocuklar gösterileriyle büyüklerini adeta büyüledi.

 

“ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

          Programda konuşan ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Sibel Eraslan, "Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) de çocukları topluma göz bebeği olarak emanet etmiştir. O yüzden biz de göz bebeğimiz Türkiye'mizi daha güzel, daha yaşanılır bir geleceğe taşımak için evvela çocuklarımıza sahip çıkarak işe başlayacağız" dedi.

 

"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DÜNYADA ÖRNEK"

         Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın selamını getirdiğini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker ise, “gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız ve engellilerimiz için yaptığımız sosyal sorumluluk projelerimiz dünyada örnek ve öyle de olmaya devam edecek" mesajını verdi.

        Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Evleri’nde kalan miniklerile Büyükşehir Belediyesi Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi üyelerinin hazırladığı şiir, koro ve halk oyunları gösterileriyle şenliğe katılan çocuklar doyasıya eğlendi, bol bol şeker macunu yedi.

 

23 NİSAN COŞKUSU HER YERDE

         Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Etimesgut Planet Aile Yaşam Merkezi'nin hazırladığı 23 Nisan Şenliği de çocukların yoğun ilgisine sahne oldu.

         AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel’in de katıldığı şenliğin en dikkat çekici ve en çok alkış alan bölümü çocukların, işaret dili ile İstiklal Marşı’nı okuması oldu.      

          Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle devam eden şenlikte, 3-11 yaş arasındaki miniklerin gösterileri, bin 500 kişilik seyirci tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 02:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER