Başkentli çocuklar Kesikköprü yaz kampı'nda hem eğleniyor hem de öğreniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinde de öğrencileri unutmadı. Eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, “Kesikköprü İngilizce Dil Köyü Projesi” kapsamında üçüncü öğrenci grubunu ağırlıyor.

Başkentli çocuklar Kesikköprü yaz kampı'nda hem eğleniyor hem de öğreniyor

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Seda Yekeler Eğitim Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında 12-16 yaş grubundaki öğrencilere İngilizce dil eğitimi veriliyor. İlk grupta 230, ikinci grupta 246 öğrencinin ağırlandığı kamp şimdi de 224 öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

Yaz tatilini hem eğlenmek hem de yabancı dil öğrenmek için kampa katılan ve unutulmaz dakikalar yaşayan öğrenciler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Raziye Nur Kale: “13 yaşındayım. Kesikköprü kampını çok beğendim. İngilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum ve çok faydalı buldum. Aktiviteleri de çok güzeldi havuzda çok eğlendik. Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyorum. Ben çok sevdim, inşallah seneye bir daha gitme şansımız olur.”

-Feyza Kaya: “15 yaşındayım. Çok güzel etkinliklerimiz oldu. Arkadaşlarımızla eğlendik. Ders saatlerimiz vardı. Derslerimiz verimli geçti, hocalarımız çok iyiydi.”

-Berke Özerk: “10 yaşındayım. Kesikköprü’de etkinliklerimiz oldu. Şarkı söyledik, havuzda yüzdük eğlendik. Mansur Yavaş Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İngilizcemi de geliştirdim.”

-Eylül Efsa Özer: “12 yaşındayım. Gerçekten çok güzeldi. Çok eğlendik. Bir sürü etkinliklerimiz oldu. Mansur Yavaş’a çok fazla teşekkür ediyorum. Yüzmeyi öğrendik, İngilizce derslerine girip dilimizi geliştirdik. Çok güzel iki haftalık bir tatildi. Üzülerek, ağlayarak geldik. Tekrar gitmek istiyorum. Umarım seneye tekrar gideceğim.”

-Ceylin Canoğlu: “13 yaşındayım. Çok eğlenceliydi, arkadaşlarımla beraber kaldık. Öğretmenlerimiz ve cankurtaranlarımız vardı. Havuzda çok eğlendik. Yemekleri de çok lezzetliydi. İngilizce dersleri çok güzeldi, tavsiye ediyorum.”

-Berra Melis Gökgöz: “13 yaşındayım. Arkadaşlarımla kaldığım için çok güzeldi. Havuz, ortam, öğretmenler hepsi çok iyiydi. Çok eğlendim. Eğitimi de çok güzeldi.”

-Simay Kaplan: “13 yaşındayım. Çok güzeldi, her şey mükemmeldi. Havuz, hava çok güzeldi. İngilizcemi çok güzel geliştirdim. Öğretmenlerimiz de bayağı iyiydi.”

-Emir Karaçal: “Kamp benim için çok güzel geçti. Bir sürü etkinliğe katıldım. İngilizce derslerimiz de çok faydalı geçti.”

-Kaan Kökoğlu: “Kamp güzel ve eğlenceliydi. Hem İngilizce eğitimi aldık hem de bir sürü etkinliğe katıldık.”

 

VELİLER PROJEDEN MEMNUN

Kesikköprü Yaz Kampı’na giden çocuklarının kampta hem yeni arkadaşlar edindikleri hem de güvenli bir ortamda İngilizce öğrenerek eğitim hayatlarına katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyleyen velililer ise duygularını şu sözlerle dile getirdi:

-Zahide Genç: “Torunum Kesikköprü’ye gidiyor. O kadar heyecanlı ve mutluyuz ki anlatamam. İlk grupta olan öğrencilerden bilgileri aldık, onlar çok mutlu olarak geldiler. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sarılmak istiyorum başkanıma gerçekten. Projelerini çok beğeniyoruz, her gün bizi şaşırtıyor. Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Ankara güzel ise Mansur Başkanım sayesinde güzel.”

-Mine Genç: “Oğlumu uğurluyoruz. Başkanımıza binlerce kez teşekkür ederim. Yaptığı her proje çok güzel. Maddi imkânları olmayan insanlara da onların çocuklarına da büyük imkânlar sunuyorlar. Sayesinde birçok şeyden faydalanıyoruz. Biz halk olarak çok memnunuz, çok mutluyuz.”

-Gökhan Karaçal: “Çocuklarımız için bu tarz kampların olmasını her zaman istiyoruz. Başkanımız da çocuklarımız için çok güzel bir kamp düzenlemiş. Biz çok memnun kaldık.”

-Ayşe Gül: “Çocuklarım için kamp çok iyi geçti. İki hafta göremedim çocuklarımı çok özlemişim.”

-Murat Yılmaz: “Çocuğumu yaz kampına gönderdiğim için çok mutluyum. Başkanımız Mansur Yavaş’ın yapmış olduğu bütün projelerden çok memnunum. Allah ondan razı olsun.”

-Gülay Yavacıoğlu: “Çocuğumdan ilk defa ayrı kalacağım onu çok özleyeceğim.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER