Başkent yeni alt geçitlerine kavuşuyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kesintisiz ve daha güvenli bir ulaşım için Başkent’in dört bir yanında yeni yol, asfalt, alt geçit ve kavşak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkent yeni alt geçitlerine kavuşuyor!

 Başkent’in kritik noktalarında trafiği rahatlatmak için çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Yolu Dumlupınar Bulvarı üzerinde 3 alt geçit yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

  

BAŞKENT TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

        Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Konutkent Mahallesi ile Yaşamkent Mahallesi girişi kavşağında birer alt geçit ve Başkent Üniversitesi önündeki giriş kapısı sonrasında U dönüşlü alt geçidin inşası için 7/24 çalışıyor.

       Büyükşehir Belediyesi, üç noktadaki alt geçit çalışması ile Ankara-Eskişehir istikametinde kesintisiz trafik sağlamayı ve trafik yoğunluğunu azaltmayı amaçlıyor.

        Çalışmalar tamamlandığında Konutkent Kavşağı alt geçit uzunluğu 700 metre, Başkent U dönüşü alt geçit uzunluğu 400 metre, Yaşamkent kavşağı ise 700 metre uzunluğunda olacak.

 

ESKİŞEHİR YOLU’NA ALTERNATİF GÜZERGAH

Büyükşehir Belediyesi trafik akışının aksamaması için sürücülere, Eskişehir Yolu istikametinden Ankara istikametine alternatif yol güzergahı ile ulaşım imkanı sağlıyor.

 Alternatif yol güzergahı 3250 Caddesi’nden başlayarak, 3222, 3035, 2945 ile 2629 Caddeleri boyunca devam ediyor.

         Dumlupınar Bulvarı üzerine 3 alt geçit projesini kısa sürede tamamlamayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, Şaşmaz Sanayi Bulvarı’na katlı kavşak ile Etimesgut İstasyon Caddesi’ne alternatif bulvar projesini de hayata geçirecek.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER