Başkan Duruay’dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Duruay; ‘Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin dünya ya teşriflerinin 1444. Yıldönümünü birlik ve beraberlik duyguları içerisinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Başkan Duruay’dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Duruay; ‘Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin dünya ya teşriflerinin 1444. Yıldönümünü birlik ve beraberlik duyguları içerisinde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığa örnek olarak ufkumuzu aydınlatan rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) , hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşmaya teşvik etmiştir.

Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya insanları için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'i (S.A.V) daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, insanlığın huzura ve feraha ermesi mümkün olacaktır. O'nun barışçı ve insanı odak alan yaklaşımı, savaşların ve felaketlerin hüküm sürdüğü günümüz dünyasının barışa ve huzura kavuşmasının yegane çözümüdür.

Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanıyarak, güzel ahlakını hayatımıza rehber edinip, Peygamberimizin insanlığın kurtuluşu için yaptığı o ilahi çağrıyı idrak ederek, hayatımızın her anında onu yaşatmalı, algılarımızı, inancımızı, davranışlarımızı Onun ilahi çağrısına göre şekillendirmeliyiz.  

Kutlu Doğum Haftası'nın, Gölbaşımızdan ve ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyası ve dünyada sevgi, hoşgörü ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını dilerken, tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum’’ Dedi.



Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER