Ankara Kent Konseyi başkanı Halil İbrahim Yılmaz'a "Üstün Hizmet ve Başarı" ödülü

Başkent Ankara Meclisi tarafından her yıl belirlenen iki kişiye verilen ancak pandemi nedeniyle iki yıldır ara verilen “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” bu yıl dağıtıldı.

Ankara Kent Konseyi başkanı Halil İbrahim Yılmaz'a "Üstün Hizmet ve Başarı" ödülü

 Aralarında Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın da bulunduğu 4 kişiye “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” verildi.

 

ÖDÜL, PROJE VE UYGULAMALARLA GELDİ

     AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz bu ödüle EKO İKLİM Zirvesi başta olmak üzere hayata geçirdiği birçok yenilikçi proje ve uygulama ile Türkiye ve Ankara’nın tanıtılmasına sağladığı katkılar nedeniyle layık görüldü.

      Ankara ve Türkiye’ye yarar sağlayıcı hizmet üreten ve bu alanda başarı sağlayanlar arasından seçilen isimlere verilen ödülü düzenlenen iftar programında, Demokratik Sol Parti Eski Genel Başkanlarından, Eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Zeki Sezer’in elinden alan AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, şu sözlerle teşekkür etti:

“Ankara’da göçün zamanı durdurmasına müsaade etmeyen, farklı kesimlerdeki STK’lerin çatı kuruluşlarını bir araya getiren Başkent Ankara Meclisi’ne, Sayın Başkan Nevzat Ceylan’a ve Yönetim Kuruluna ‘Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü’ için teşekkür ederim. Ankara ve Türkiye için çalışmaya devam.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER