ABB'nin ücretsiz araç çekici hizmeti devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hayatı kolaylaştıran insan odaklı hizmetleri hız kesmeden devam ediyor.

ABB'nin ücretsiz araç çekici hizmeti devam ediyor

 Başkentte trafik akışını kolaylaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 2 yılı aşkın süre önce başlattığı ücretsiz araç çekici hizmetine devam ediyor.

 

HAFTA İÇİ 07.00-09.30 ARASI ARAÇ KAZASI YA DA ARAÇ ARIZASINDA ÇEKİCİ HİZMETİ İMKÂNI

      Eskişehir Yolu, İstanbul Yolu, Konya Yolu ve Samsun Yolu üzerinde Fen İşleri Daire Başkanlığına ait 4 ayrı kurtarma aracı yolda kalan, aracı arızalanan ya da kaza geçiren sürücülere hafta içi her gün 07.00-09.30 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet vermeyi sürdürüyor.

    ‘Başkent 153’e gelen ihbarlar sonrası kazanın meydana geldiği veya aracın arızalandığı noktaya giden ekipler, trafik güvenliğini gözeterek araç sahipleri ile araçları en yakın sanayiye kadar götürüyor.

 

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

     Vatandaşların mağdur olmamaları için ihtiyaç duydukları anda hızlı şekilde yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten Araç Çekici Hizmeti Sorumlusu Orhan Boran, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hafta içi 07.00-09.30 saatleri arasında kurtarıcı hizmeti vermekteyiz. İstanbul Yolu, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Samsun Yolu’nda bekleyen araçlarımızla arıza yapan ya da kaza yapan araçları en yakın tamirhaneye götürüyoruz” dedi.

    Vatandaşlar, yolda kalan araçlara yönelik başlatılan ücretsiz araç çekici hizmetinden duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etti:

-Veysi Çelebi: “Sabah saatlerinde aracımın bozulması sonrası Başkent 153’ü aradım kısa süre içinde araçları ücretsiz olarak çekmeye geldiler. Arabamı çekerek istediğim yere kadar da götürdüler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

-Turgut Coşkun: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin aracı arızalanan veya kazaya karışan araçlara ücretsiz çekici hizmeti verdiğini görmüştüm. Aracımın arızalanması sonrası Başkent 153’ü aradım kısa sürede yardım etmeye geldiler. Bu hizmette katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER