ABB'den araç sahiplerine kış lastiği uyarısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaklaşan kış mevsimi nedeniyle Başkentlileri gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı. Vatandaşlara kar yağışını beklemeden kış lastiklerini takmaları çağrısında bulunan Büyükşehir Belediyesi yaptığı duyuruda, “Soğuk havaların kendini gösterdiği bu günlerde önleminizi almanızı, güvenliğiniz için araçlarınıza kış lastiklerinizi takmanızı önemle rica ederiz” ifadelerine yer verdi.

ABB'den araç sahiplerine kış lastiği uyarısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, meteorolojik tahminlere göre ani şekilde düşmesi beklenen sıcaklıklar ve beklenen kar yağışı öncesi Başkentlileri uyardı.

    Yaklaşan kış mevsimi öncesi vatandaşların önlemlerini almasını isteyen Büyükşehir Belediyesi, sürücülerin kış lastiklerini bir an önce takmaları uyarısında bulundu.

 

ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDAKİ LED EKRANLARDAN SÜRÜCÜLER UYARILIYOR

     Led ekranlar başta olmak üzere trafik ekranları aracılığıyla da Başkentlileri uyaran Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, “Soğuk havaların kendini gösterdiği bu günlerde önleminizi almanızı, güvenliğiniz için araçlarınıza kış lastiklerinizi takmanızı önemle rica ederiz” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER