5 günlük haritalı hava raporu

Türkiye'nin büyük kesimi soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında. Soğuk ve yağışlı hava pazar günü ülkeyi terk etmeye başlıyor..

5 günlük haritalı hava raporu
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde görülecek yağışların, Doğu Akdeniz'de yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olmak üzere; Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIK 4-8 DERECE AZALACAK

İç ve doğu kesimlerde hava sıcaklığının 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kuzey ve Batı bölgelerde kuzey yönlerden, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ HAVA ISINIYOR

Soğuk havanın pazar günü geçmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük haritalı hava raporuna göre İstanbul'da perşembe günü -4'e kadar düşecek olan sıcaklık gece 3 dereceyi gündüz ise 9 dereceyi görecek.

İŞTE TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA RAPORU


Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER