15 Temmuz Sergisi 25 Temmuz'a kadar açık

Ankara Büyükşehir Belediyesi, FETÖ’cülerin 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümünde, Başkent'in 10 farklı noktasında, “15 Temmuz Destanı Fotoğraf Sergisi” açacak.

15 Temmuz Sergisi 25 Temmuz'a kadar açık

   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Başkent’in 10 farklı noktasında açılacak sergiler, 15-25 Temmuz arasında gezilebilecek.  

         Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Anadolu Ajansı’nın ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin 15-16 Temmuz’a ait ödüllü fotoğraflarından oluşan sergide; acımasız ve hain darbe girişimine karşı koyarken şehit olan vatandaşlar, kolluk kuvvetleri, gaziler ve o gece vatan savunmasında canını ortaya koyan kahramanların fotoğrafları yer alıyor.

         FETÖ hainlerinin tankla, tüfekle, bombayla 249 kişinin şehit, 2193 kişinin de gazi olmasına neden olduğu geceye ait fotoğraflar, sergide kronolojik şekilde yer alarak, hain gece, bir kez daha gözler önüne serilecek.

 

-SERGİYİ, BAKAN ARSLAN VE BAŞKAN GÖKÇEK AÇACAK

         Büyükşehir Belediyesi tarafından hainlerin darbe girişiminin bir kez daha  gözler önüne serildiği “15 Temmuz Destanı" fotoğraf sergilerinin toplu açılışı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından, yarın (15 Temmuz Cumartesi günü) saat 12.00’da TCDD Yüksek Hızlı Tren Garı’nda gerçekleştirecek.

         Fotoğraf sergileri şu noktalarda gezilebilecek:

         Kızılay Metro Sergi Salonu, Güvenpark Sanat Galerisi, Gençlik Parkı, TCDD Yüksek Hızlı Tren Garı, Esenboğa Havaalanı, Kentpark AVM, Antares AVM, Natavega AVM, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı ve AŞTİ.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 02:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER