Yapmak değil bakmak önemli

Yaz başından beri temizlenmemesi sonucu bakımsızlıktan dökülen Bekir Gönenç Parkı da dahil olmak üzere ilçedeki bir çok park bakımsızlıktan dökülüyor.

Yapmak değil bakmak önemli
HABER: MERVE ŞAHİN

Yaz başından beri temizlenmemesi sonucu bakımsızlıktan dökülen Bekir Gönenç Parkı da dahil olmak üzere ilçedeki bir çok park kan ağlıyor.
Kırılan oturma alanları, bakımsızlıktan kuruyan çiçek ve ağaçları, birçok masraf yapılarak hizmete sunulan ama faaliyet göstermeyen pislik içerisindeki süs havuzları, yıkılan taş duvarlar, dolup taşan çöp konteynırları, çirkin bir görüntü sergileyen parkların durumu içler acısı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetlerinin sadece Atatürk Sahil Parkı’nı çiçeklerle donatmaktan ibaret olmadığını ifade eden vatandaşlar, “Ankara’nın gözde ilçesi olarak bilinen, her fırsatta örnek olarak gösterilen Gölbaşı’na harabeye dönmüş parklar yakışmıyor. Park kendi haline terk edilmiş, içerisinde oturulmayacak hale gelmiştir. Ancak gelin görün ki, Park ve Bahçeler Müdürlüğü sadece Sahil Parkı’nda çalışmalar yapmaktadır. İş binlerce çiçek dikip, halka açık parkları kaderine terk etmekle olmuyor. Gölbaşı Belediyesi parklara el atmazsa parklarımızın yok olma tehlikesi ile karşı karşıya. Başkan Odabaşı her gün yeni bir park açıyor, ama arkasını aramıyor. Marifet yapmakta değil bakabilmektedir” diyerek tepki gösterdiler.

FOTOĞRAFLAR HAZIRLANIYOR...

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2012, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER