TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN YÖRESEL ÜRÜNLER GÖLBAŞILILAR BULUŞUYOR

Türkiye’nin dört bir yanından gelen il hemşeri dernekleri Gölbaşı Sahil Parkı’nda yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar kurdu. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in de ziyaret ettiği stantlar, 29 Ekim’e kadar Gölbaşılıları ağırlayamaya devam edecek.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN YÖRESEL ÜRÜNLER GÖLBAŞILILAR BULUŞUYOR

Çankırı,  Bayburt,  Çorum, Yozgat, Ardahan, Kırıkkale, Artvin, Kırşehir, Kars il hemşerileri dernekleri tarafından Gölbaşı Sahil Parkı’na kurulan, yöresel ürünlerin satışa sunulduğu stantlar Gölbaşılıları ağırlamaya başladı. Birbirinden güzel ürünlerin bulunduğu stantları Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, makamında ağırladığı Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve dernek başkanlarıyla birlikte ziyaret etti.

Festival havasında kurulan stantlarda, başkanların gelmesiyle coşku tavan yaptı. Aşıklar başkanları türkülerle karşılarken, yöresel halk oyunları sergilendi. Davul zurna ekibi gözlerin pasını silen bir gösteri sergiledi.

Stantları tek tek gezen Başkan Şimşek, dernekler tarafından ikram edilen yöresel ürünlerin tadına baktı. Başkan Şimşek, hediyeleri ise geri çevirmedi. Ramazan Şimşek, halay çeken vatandaşlara da eşlik etti.

Yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar 29 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak.

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER