'Türk milleti sevindi bölücüler üzüldü'

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yazılı bir açıklama yapan Pehlivan 'Türk milleti sevindi bölücüler üzüldü." dedi.

'Türk milleti sevindi bölücüler üzüldü'
 MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yazılı bir açıklama yapan Pehlivan 'Türk milleti sevindi bölücüler üzüldü." dedi.

İşte o açıklama;

Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı olarak, devletimiz ve milletimiz adına çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği erken genel seçimlerinden başarıyla çıkmanın gururunu yaşıyoruz.

Elde edilen sonuçlarla Cumhur İttifakı’nın ve Milliyetçi Hareket’in aldığı başarılı sonucun gururu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin engin öngörüsüyle bütün engelleri aşa aşa, bütün oyunları boza boza Milliyetçi Hareket’in, güçlü bir grupla Gazi Meclisimizde temsil edilme imkânına kavuşmasının heyecanı içindeyiz.

Elde edilen sonuçlarla, “Cumhur İttifakı” neticesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmiş, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olmuştur.

Şüphesiz bu tarihi başarının altında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sayın Lideri Devlet Bahçeli Bey’in engin öngörüsü bulunmaktadır.

“Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” düsturunun mimarı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin bu kararlılığıyla ülkemizin en zor dönemi başarıyla atlatılmıştır.

Çok şükür, aziz Türk milleti sevinmiş; tüm şer odakları ve bölücüler üzülmüştür.

Kısa seçim çalışması sürecinde gece gündüz demeyip her daim bizimle birlikte olan eski İlçe Başkanlarımız, Eski Ocak Başkanlarımız, Eski Belediye Başkanımız, Eski Belediye Meclis Üyelerimiz, partimizin değişik kademelerinde görev yapmış tüm yöneticilerimiz, Mevcut Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız ve değerli Yönetimi, Kadın Kollarımızın Kıymetli İlçe Yönetimi, Teşkilâtımızı bu dönemde yalnız bırakmayan Milletvekili Adaylarımız heyecanımıza heyecan katarak bizlerin gurur kaynağı olmuşlardır. Bu vesileyle ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum.

Seçimlerin sonucunda Ankara 1. Bölgeden MHP’yi temsilen seçilen Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Karakaya’ya başarılar diliyoruz.

Ayrıca bu süreçte Gölbaşı’mızda bizimle beraber olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Gücümüze güç katan herkesten Yüce Allah razı olsun.

Selam ve Saygılarımla…

Ersin PEHLİVAN

MHP GÖLBAŞI

İLÇE BAŞKANI


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER