Toklucu Mehmet Okman MHP'den başvuru yaptı

Gölbaşılı genç işadamı Toklucu Mehmet Okman 31 Mart Yerel Seçimlerde MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Toklucu Mehmet Okman MHP'den başvuru yaptı
 Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyeliği için aday adaylığı süreci hızla devam ediyor. 
Gölbaşılı genç işadamı Toklucu Mehmet Okman  31 Mart Yerel Seçimlerde MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
BAŞVURULARDAN MEMNUNUZ
Okman'ın başvruru evraklarını teslim alan MHP İLçe Başkanı Ersin Pehlivan "“Önümüzdeki yerel seçimler öncesi partimize güzel bir teveccüh olduğunu söylemek isterim. Özellikle  belediye meclis üyeliği taleplerinden çok memnunuz.   Müracaatını yapan Gölbaşı'nın  sevilen genç işadamlarından  Mehmet Okman'ın da başvurusunu aldık. Tüm aday adaylarına başarılar dileriz " dedi.
REKOR BİR OY İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Başvurusunu yapan Mehmet Okman  ise "Allahın izniyle  MHP'den Belediye Meclis Üyesi aday adaylık müracaatımızı partimize gelerek yaptık. İnşallah yerel seçimlerde MHP'nin  Gölbaşı'nda rekor bir oy alarak Cumhur ittifakının  adayı Ramazan Şimşek'i  Belediye Başkanı yapmak ve Gölbaşı'nı yeniden MHP belediyeciliği ile kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER