Tapuda memnuniyet arttı

Gölbaşı Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde vatandaş memnuniyet oranı yüzde 98’e, talepleri aynı gün içerisinde karşılama oranı ise yüzde 93’e yükseldi.

Tapuda memnuniyet arttı

Daha önce bir çok kez olumsuz haberlerle anılan, bir çok kez şikayetlere konu olan Gölbaşı Tapu Müdürlüğü’nde memnuniyet arttı. 2022 yılı başından beri yaklaşık günde 400 kişiye hizmet verilirken, Gölbaşı’nda toplamda 2021 yılında 55 bin işlem Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından sonuçlandırıldı.

Özel Haber: Murat Saltan

EROL KARADAĞ GELDİ İŞLER DÜZELDİ


Yıllardır tapu müdürlüğü görevinde bulunan ve işinde tecrübeli bir isim olan Erol Karadağ’ın Gölbaşı’na atanmasıyla birlikte, Tapu Müdürlüğü’nde olumlu gelişmeler yaşandı. 


İŞLEM HACMİ DE MEMNUNİYET DE ARTTI


Erol Karadağ’ın müdür olarak görev yaptığı Gölbaşı Tapu Müdürlüğü’nde işlem hacmi 2022 yılında 2021 yılına göre yüzde 25 artış gösterip 26 bin işlem sayısına rağmen, hem işlem süreleri kısaldı hem de daha çok tapu işlemi yapılmaya başlandı.


VATANDAŞ TAPUDAN MUTLU AYRILIYOR


Personeliyle iyi bir iletişim kurarak Tapu Müdürlüğü içerisinde pozitif bir sinerji yaratan Erol Karadağ, makamına gelen vatandaşlarla bire bir de ilgileniyor. Erol Karadağ’ın Tapu Müdürlüğü’nde attığı bu adımlar vatandaşların işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak müdürlükten mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2022, 12:28

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER