Suça ve suçluya geçit yok

Gölbaşı’na kolluk kuvvetleri suça ve suçluya geçit vermiyor.

Suça ve suçluya geçit yok
 Gölbaşı’na kolluk kuvvetleri suça ve suçluya geçit vermiyor. Zehir tacirlerine ve kumar oynatanlara savaş açan güvenlik kuvvetleri son bir hafta içinde bir çok uyuşturucu tüccarını ve kumar oynatan şahsı gözaltına aldı.

Bahçelievler Mahallesi Selçuklu Parkı içinde U.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2.49 gram “esrar” maddesi elde edilmiş, şahıs Cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Yine Bahçelievler Mahallesinde O.K., İ.Y. ve E.K. isimli şahıslar uyuşturucu madde kullanırken yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

KUMAR OYNATANLARA SUÇÜSTÜ

Jandarma bölgesinde olan Hacılar mahallesinde boş arazi içerisinde çalışanların C.C ve S.T isimli şahıslara ait olduğu tespit edilen çadırda bulunan 13 kişiye kumar oynama suçundan idari para cezası uygulanarak, soruşturma açıldı.

Karşıyaka Mahallesi Ormanlık alanda çadır içerisinde kumar oynandığı bilgisi alınmış, ekipler olarak olay yerine gidilerek çadır içerisinde 124 adet tombala kartı, çok sayıda kullanılmış pul ve 5 paket açılmamış pul ile çadır dışında 2 adet Jeneratör, çok sayıda masa ve sandalye bulunarak muhafaza altına alınmış, 33 şahıs yakalanarak kumar oynamaktan idari yaptırım uygulanmış, “kumar oynanması için yer ve imkan sağlamadan H.A.isimli şahsa adli işlem yapılarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

HIRSIZLAR POLİSTEN KAÇAMADI

Kızılçaşar Mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığını ihlal olaylarını gerçekleştiren Z.E. ve B.K isimli şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

AYAKKABI HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ

Sincan bölgesinden oto hırsızlığı olayını gerçekleştirip bölgemize gelerek Şafak Mahallesinde 2 ayrı binada ayakkabı hırsızlığı olayını gerçekleştiren G.O.Ö. isimli şahıs yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER