Siyasilerden yeni yıl mesajı

Gölbaşı'nda birçok vatandaş yeni yılı kutlamaya hazırlanırken, siyasilerde yeni yıl mesajlarını ileterek sağlık ve başarı dilediler.

Siyasilerden yeni yıl mesajı
Gölbaşılı vatandaşlar 2012 yılını geride bırakıp 2013 yılına merhaba demeye hazırlanıyor. Gölbaşı'nda birçok vatandaş yeni yılı kutlamaya hazırlanırken, siyasilerde yeni yıl mesajlarını ileterek sağlık ve başarı dilediler. 

2013 yılı için eş, dost, tanıdık, akraba … herkes birbirine iyi dilek temennilerini iletirken Siyasi Parti İlçe Başkanları da 2013 yılı için birer mesaj yayınladılar.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI OSMAN KAASLAN MESAJI

Son günlerini idrak ettiğimiz 2012 acısıyla tatlısıyla sona eriyor. Bu günler geride bıraktığımız yılın muhasebesi için bir fırsat olarak değerlendirilmeli. Ak Parti İlçe teşkilatı olarak çok başarılı bir seneyi geride bırakıyoruz. Yeni yılda da bu başarıları artırarak devam ettirmek öncelikli amacımız olacak.

2013 yılının öncelikle Gölbaşı’lı hemşehrilerime sonra tüm Türkiye’ye daha sonra da tüm İslam alemine huzur, mutluluk, barış, refah ve sağlık getirmesini diliyorum.

 

CHP İLÇE BAŞKANI ERCAN ŞİMŞEK’İN MESAJI

Umutlarımız , hayallerimiz yeni bir Türkiye , yeni bir Gölbaşı için.

Özgürlüğe, barışa hayli  özlem duyduğumuz bir yılın ardından  doğu ve güneydoğudaki ölümlerin sona ereceği , bilim insanlarının , öğrencilerin , gazetecilerin , yazarların gerçekten özgür olacakları , çalışanların hakettiği  gelire kavuşacağı ve gelir adaletinin sağlanacağı  bir yeni yılı umut ediyoruz.

Güzel ilçemiz Gölbaşı'  nın ve Gölbaşılıların refah içinde , huzurlu, mutlu bir yeni yıla merhaba demeleri dileğiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar,esenlikler dilerim.

MHP İLÇE BAŞKANI MAHMUT AKSOY’UN MESAJI

2012 yılında yaşanan olumsuzlukların, kötülüklerin 2013 yılında yaşanmaması temennisiyle başarılı, huzurlu ve barış dolu bir yıl geçirmek dileklerimle tüm Gölbaşılıların yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2012, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER