Seslerle Anadolu büyüledi

“Seslerle Anadolu” adlı müzikal Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenirken, müzikali izleyen binlerce Gölbaşılı adeta büyüledi.

Seslerle Anadolu büyüledi
  “Seslerle Anadolu” adlı müzikal Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenirken, müzikali izleyen binlerce Gölbaşılı adeta büyüledi. Birçok defa ayakta alkışlanan gösterilerde sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadı.

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen muhteşem gecede Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının Şadi Erdoğan yönetiminde gerçekleştirdiği bir perdelik müzikal oyunda, Anadolu’nun çeşitli yörelerinden türküler söylendi, skeçler canlandırıldı.

36 KİŞİLİK DEV KADRO

Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından oluşan 36 kişilik dev kadronun Anadolu’nun topraklarından çıkan ritim ve sesin, evrensel formlarına ait düzenlemelerden oluşan müzikal gösterisi yaklaşık 2 saat boyunca izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gösterimin finalinde 10. Yıl Marşı’na izleyiciler dakikalarca ayakta alkışlayarak eşlik etti.

TEŞEKKÜR VE ÇİÇEK

Müzikal gösteriminin sonunda Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, Devlet Opera ve Balesi sanatçıları adına Yönetmen Şadi Erdoğan’a sahneledikleri gösteriden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi. Başkan Yardımcısı Murat Bölük, programı hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2013, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER