Selim Akceylan'dan önemli açıklamalar

Selim Akceylan'dan önemli açıklamalar

Selim Akceylan'dan önemli açıklamalar

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluşurken önemli açıklamalarda bulundu.

Millet Bahçesi’nden yeni yapılacak TOKİ’ye, Gölbaşı Sanayisi’nin taşınmasından Sukesen Deresi’nin ıslahına kadar bir çok konu hakkında bilgi veren Akceylan, Gölbaşı’na yapılacak olan yatırımların takibi konusunda da kamuoyunu ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ İLE UYUM İÇERİSİNDEYİZ

Hükümet yatırımları konusunda Gölbaşı’nın çok şanslı bir ilçe olduğunu dile getiren Akceylan, yapılacak olan yatırımlarla Gölbaşı Belediyesi ve Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ile iyi bir uyum içerisinde olduklarını ifade ederken, iktidar partisi olarak tüm desteği sunduklarını söyledi.

Gölbaşı’nda Mogan Gölü’nün ikinci etap temizliği, Bisiklet Yolu’nun yapımı, Konya Yolu’nun alt alınması, yeni hastanenin yapımı gibi dev bütçeli projelerinin bu dönemde yapıldığını dile getiren Akceylan, yeni yapılacak yatırımlarla ilgili de bilgi verdi.

MİLLET BAHÇESİ İHALESİ YAKINDA

Millet Bahçesi’nin deprem, sel, salgın gibi etkenlerle ihalesinin geciktiğini ifade eden Akceylan, Millet Bahçesi,’nin projesinin yakında gerçekleşeceğini duyurdu. Öte yandan Mogan Parkı kıyısında Doğa Parkı olarak düşünülen alanında Millet Bahçesi olacağını kaydeden Akceylan, Gölbaşı’nın iki Millet Bahçesine sahip olacağının altını çizdi.

BİSİKLET YOLU MOGAN GÖLÜ’NÜ ÇEVRELEYECEK

Mogan Gölü’nü çevreleyen Bisiklet yolu ve çevre düzenlemesi projenin ilk etabının bittiğini, ikinci etabının da ihale edildiğini söyleyen Akceylan, etaplar halinde Mogan Gölü’nün çevresinin tamamına yakınında Bisiklet Yolu ve çevre düzenlemesi projesi yapılacağını söyledi.

GÖLBAŞI DEV BİR TESİSE SAHİP OLDU

Gölbaşı’ndaki otopark sorununun Gölbaşı Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi sayesinde büyük bir oranda çözüleceğinin ifade eden Akceylan, Gençli Spor Bakanlığı ve Gölbaşı Belediyesi tarafından ortak bir projeyle Uluslararası Bilardo Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak bir tesisin Gölbaşı’na kazandırıldığını söyledi.

GÖLBAŞI SANAYİSİ’NİN TAŞINMASINI İSTİYORUM

Gölbaşı Sanayisi’nin Millet Bahçesi projesi içerisinde kaldığını ifade eden Akceylan, yeni sanayi sitesinin Oğulbey’e taşınmasıyla ilgili de girişimlerin devam ettiğini kaydetti. Gölbaşı Sanayi Sitesi’nin fiziksel halinin iyi olmadığını da sözlerine ekleyen Akceylan, taşınmayla ilgili süreci de yakında takip ettiklerini söylerken “Ben taşınmasını istiyorum. Bu işi çözmek boynumuzun borcu.” Dedi.

DİKİLİTAŞ GÖLETİ SULU TARIMDA KULLANILACAK

Dikilitaş Göleti’nin sulu tarımda kullanılması için Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde görüşmeleri olduğunu ifade eden Akceylan bu süreci de yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.

SU KESEN DERESİ’NİN ISLAHI ÖNEMLİ

Sukesen Deresi’nin mutlak surette ıslah edilmesi gerektiğini kaydeden Akceylan, Mogan Gölü’nün temizliğinin yapıldığını ve gölün yeniden kirlenmemesi için Sukesen Deresi’nin mutlak surette ıslah edilmesi gerektiğini söyledi. Taş Ocakları sahiplerinin de sanayi parselli imarlı arsalarının da, konut alanına çevrilmesi cicin talepleri olduğunu kaydeden bu sürecin tamamlanmasıyla da Mogan Gölü’nün kirleten etkenlerin ortadan kalkacağını ifade etti.

1000 KONUTLUK PROJESİ YATIRIM PLANINDA

Alt gelir grubuna yönelik Toki yapılması için 1000 konutluk sözü Çevre Bakanı’ndan aldıklarını kaydeden Akceylan, projenin yatırım planına alındığını, hatta yapılacak olan konut tiplerinin bile belirlendiğinin müjdesini verdi.

Öte yandan Akceylan, ABB yönetimini de eleştirirken Mansur Yavaş'ın ülkücü değil CHP'li olduğunu da sözlerine ekledi. 

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER