Ramazan Şimşek Ak Gençlikle bir araya geldi

Ramazan Şimşek Ak Gençlikle bir araya geldi

Ramazan Şimşek Ak Gençlikle bir araya geldi
 Cumhur ittifakının Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek AK Parti Ankara Gençlik Kolları İl Başkanlığı ve Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği Genç Kıraathane Buluşmaları kapsamında Gölbaşı Şafak Mahallesinde gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Ankara milletvekili Hacı Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Faik Eldekçi'nin de  katıldığı buluşmada Ramazan Şimşek gençlerle kültür sohbeti yaptı, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ
Belediyeciliğin doğumdan, ölüme kadar insana hizmet etmek olduğunu vurgulayan Şimşek, "Doğma büyüme Gölbaşılı bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak huzurunuzdayım. Bu iş zor bir iş, zoru kolay yapmanın yöntemi ise bir olmak ve beraber olmak. İnsanın mutluluğunu ön plana çıkaran çalışmalara imza atmak için yola çıktık. Yaptığımız iş, hizmet siyaseti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin daha da iyileştirilmesini sağlayacağız. Siz gençlerimizin desteğiyle inşallah gönüllere gireceğiz, hizmet edeceğiz." dedi.  

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER