Onur Altay, il yönetimine seçildi

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezinde yapıldı.

Onur Altay, il yönetimine seçildi
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezinde yapıldı. Kongrede tek aday olarak çıkan Yusuf Alperen Ayar, Ak Parti Ankara Gençlik Kolları yeni il başkanı oldu.

Ankara Kent Konseyi Gençlik Kolları İcra Kurulu üyesi, Gölbaşı Gençlik Derneği Başkanı yanı sıra Gençlik Parkı Müdürü Onur Altay’da Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu asil listesinde yerini aldı. Gölbaşı’nda Ak Parti ve sosyal alanda yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Onur Altay, Ak Parti  Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 

Kongrede konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de gençliğin gelecek demek olduğunu belirterek, bu nedenle en fazla önemi gençliğe vermeleri gerektiğini söyledi. Gençlik kollarının partiyi ayakta tutan en önemli unsurlardan olduğunu anlatan Gökçek, il gençlik kolları teşkilatının faaliyetlerini yoğunlaştırmasını istedi. Gökçek, bu konuda her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, başka siyasi partilerin büyük kongrelerini yapmaya çekindiği salonlarda gençlik kollarının kongre yaptığını belirterek, bu durumun partinin gücünü ortaya koyduğunu ifade etti. Karaosmanoğlu, rehavete kapılmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kongrede, konuşmaların ardından, Yusuf Alperen Ayar, tek aday olarak katıldığı seçimde, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz, Reha Denemeç, Genel Sekreter Haluk İpek ve bazı Ankara milletvekilleri de katıldı.





Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2012, 19:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet gerceker
mehmet gerceker - 12 yıl Önce

onur kardeşim sizi dahada iyi yerlerde görürsek şaşmayalım.emin adımlarla ilerliyorunuz gölbaşının siz genc kardeşlerimiize ihtiyacı var.gölbaşında 1akir fukara cocuklara ücretsiz ders verilmesine veesile oldugunuz için allah sebeb olandanda vesile olandanda razi olsun.egilmeden bükülmeden ilerledigin yolda yolun acik olsun

SIRADAKİ HABER