Murat Ilıkan başıboş köpek sorununu meclise yine taşıdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, ABB Bütçe görüşmelerinde başıboş sokak hayvanları sorununa dikkat çekti.

Murat Ilıkan başıboş köpek sorununu meclise yine taşıdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, ABB Bütçe görüşmelerinde başıboş sokak hayvanları sorununa dikkat çekti.

ABB meclisinde Gölbaşı’nın kronik sorunlarına sürekli değinen ABB MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Gölbaşı’nın köpek sorununa bir kez daha meclis kürsüsünden dikkat çekti.

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarıyla ilgili bir çözüm üretmediğine dikkat çeken Ilıkan “Başıboş sokak hayvanları dedik, bunların insanlara saldırmasına seyirci kalmayalım, bunlara müdahale edelim dedik. 2021 yılında da bu tür şikayetleri yaşadık. Ben Gölbaşı’nın meclis üyesiyim. Ankara’nın bütün ilçelerinde sokak hayvanları sorunu söz konusu ama., Gölbaşı’nda daha çok bu sıkıntıyı yaşıyoruz. 2018 yılında alınmış bir meclis kararı var, barınağın taşınması söz konusu ama hala barınağın yapılıp taşınmadığı için bu sıkıntının en büyüğünü biz Gölbaşılılar olarak çekiyoruz.” dedi

Ilıkan, ABB Bütçe görüşmelerinde Yavaş yönetiminin ulaşım projelerini eleştirirken, Haymana Yolu’na dikkat çekti.
ABB’nin 2022 yılı bütçesinin 17 milyar lira olduğunu ifade eden Ilıkan, bu bütçenin binde 2-3 ile Haymana Yolu’ndaki trafik sorununun çözülebileceğini söyledi.
MHP’li Ilıkan “ Her yıl bir iş yapıyorsunuz gibi geliyor bana. Bir yıl İstasyon Caddesi bir yıl Turan Güneş Bulvarı. Buna ömrümüz yetmez bizim. Ankara’nın her bir yerine bir an evvel girmeniz gerekiyor. Özellikle ben Gölbaşı Belediye meclis üyesiyim. Oraya dönüp Haymana Yolu’na bir bakıp bakmanızı istiyorum. Her gün trafiğin tıkandığı, trafiğin keşmekeş olduğu Haymana Yolu’na da 17 milyarlık bütçenin binde 2’sini 3’ünü ayırsanız zaten oradaki sorunu da çözersiniz. Ama yeni ufuklar açacaksınız o sayede.” Dedi.

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER