Mecliste eylem polemiği

Mecliste eylem polemiği

Mecliste eylem polemiği
 Gölbaşı Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısına Başkan Fatih Duruay ve CHP’li Bülent Elikesik arasındaki diyalog damgasını vurdu.

Başkan Duruay mecliste çoğunluğun Ak Parti’de olduğuna dikkat çekerken “Burada meclis çoğunluğu da komisyonlardaki çoğunluk da Ak Parti’de. Ak Parti istemedikten sonra burada hiç kimse hiçbir şeyi engelleyemez. Cami yeri yeşil alan da olabilir, yeşil alan cami alanı da olabilir. Eğer ki vicdanen Ak Parti grubu buna karar verdiyse engellenmesi mümkün değil.” diye konuştu.

GEREKİRSE EYLEM YAPARIZ

Meclis kararlarında tüm yetkinin Ak Parti grubunda bulunmadığını vurgulayan CHP Grup Başkanvekili Bülent Elikesik ise “Başkanım bu bağlamda sizin de vicdanınız sızlar meclis üyelerinin de vicdanı sızlar. Ak Parti istese bile biz muhalefet olarak gerekirse eylem planı koyarız, bu işin peşini bırakmayız.”

EYLEM SİZİN İŞİNİZ

“Eylem zaten sizin işiniz” diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a karşılık Bülent Elikesik “Bizim işimiz, çok şükür. Halkımız için her zaman eylem yaparız.” dedi. Duruay ise “Vicdanlarımıza uymazsa biz zaten çıkarırız. Ama vicdanımız rahatsa zaten alınan kararlar da oy birliğiyle alınmıştır, kimse engelleyemez” dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER