LGS Türkiye ikinci Denklem Eğitim Kurumları'ndan çıktı

Yıllardan beri Gölbaşı’nda eğitim alanında başarılarıyla kendini ispatlamış Denklem Eğitim Kurumları, LGS’de Türkiye ikincisi çıkartarak başarılarına bir yenisini ekledi.

LGS Türkiye ikinci Denklem Eğitim Kurumları'ndan çıktı

Yıllardan beri Gölbaşı’nda dershanecilik alanında başarılarıyla kendini ispatlamış Denklem Eğitim Kurumları, LGS’de Türkiye ikincisi çıkartarak başarılarına bir yenisini ekledi.

LGS TÜRKİYE 2.Sİ DENKLEM EĞİTİM KURUMLARI’NDAN

LGS’de Türkiye ikincisi olan Enes Çakmak, Gölbaşı Denklem Eğitim Kurumları’ndan çıktı. LGS Türkiye ikincisi Enes Çakmak’ı tebrik eden Denklem Eğitim Kurumları sahibi Burak Karakaya, Gölbaşı’nda dershanecilik alanında gösterilen başarıyı aynı kadro ve aynı kalite ile devam ettireceklerini söyledi.

ENES ÇAKMAK’I TEBRİK ETTİ

Öte yandan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de LGS’de Türkiye ikincisi olan Enes Çakmak’ı annesiyle birlikte meclis salonunda kabul ederken, Enes Çakmak’ı tebrik ederek meclis üyelerine takdim etti.

BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN ANNEYE ÖZEL TEŞEKKÜR

Enes Çakmak’ı meclis üyelerine takdim eden Başkan Şimşek, Çakmak’ın annesine de teşekkür ederek “Böyle vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirdiğiniz ve bu başarıyla Gölbaşı’nı gururlandırdığınız için  size de teşekkür ederiz. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2021, 12:32

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER