Koçak: Biz bu oyunu bozarız

Koçak, “Mansur Başkan da bizim Ramazan Başkan da bizim. Biz bu oyunu bozarız.” dedi.

Koçak: Biz bu oyunu bozarız
 Gölbaşı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Necati Koçak, bazı kesimlerin Gölbaşı Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesinin arasını bozmaya çalıştığını belirterek, “Mansur Başkan da bizim Ramazan Başkan da bizim. Biz bu oyunu bozarız” dedi.

Koçak’ın yaptığı açıklama şöyle:

 

Birkaç gündür yazdığım yazılar hiçbir kurumsal yapıya yönelik değildir. Yetkim de yoktur, haddim de değildir. Çünkü bugün başka bir siyasi partinin mensubuyum. Ben bunu kader ve geçici bir hicret olarak görüyorum.  Çocukluğumun, gençliğimin orta yaşlılığımın geçtiği harekette ve uzun yıllar siyaset yaptığım Gölbaşı’nda görüyorum ki, son yerel seçimlerde Gölbaşı’nın Cumhur İttifakı ile MHP'de kalması ve seçimi kazanması, Büyükşehirde de Millet ittifakı adayı Mansur Yavaş’ın kazanmasıyla konu başka boyut kazanmıştır.

Hem Cumhur İttifakı ile Gölbaşı'nı MHP'sine bırakmak zorunda kalanlar, hem de Ankara Büyükşehir Belediyesini kaybetmenin acısı içinde olanlar trollerini hemen harekete geçirmişlerdir.

Gölbaşı Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin arasına nifak sokmaya çalışmaktadırlar.

Sonuç kavga etsinler, ikisi de başarısız olsunlar. O sizin siyasi bekletiniz beyler kusura bakmayın lütfen, 

Biz bu oyunu bozarız. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bizim, Gölbaşı Belediyesi de bizim.

Mansur Başkan da, Ramazan Başkan da bizim. Bizler önce Ankara'ya,  sonrasında kanunun bize verdiği yetkiyle Gölbaşı’na da hizmetle sorumluyuz.  Kimse kusura bakmasın bu bizim boynumuzun borcu.  Başkanımızın Gölbaşı’ndan atadığı onlarca bürokratla hem Ankara'mızın hem de Gölbaşı'mızın emrindeyiz.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER