Karaoğlan Mahallesinde Muhtarlık Seçimi Yapılacak

Muhtar adayı Satılmış Bozkurt, Karaoğlan Mahallesi sakinlerine çalışmaları hakkında bilgiler verdi. HERKESE ULAŞACAĞIM, SORUNLARI ÇÖZECEĞİM

Karaoğlan Mahallesinde Muhtarlık Seçimi Yapılacak

Gölbaşı’nda 6 Haziran 2021 tarihinde Karaoğlan mahallesinde muhtarlık seçimi yapılacak. Karaoğlan mahallesinde yaşayan Satılmış Bozkurt, Karaoğlan Mahallesi’nden muhtar adaylığını duyurdu.
Muhtar adayı Satılmış Bozkurt, Karaoğlan Mahallesi sakinlerine çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
HERKESE ULAŞACAĞIM, SORUNLARI ÇÖZECEĞİM
Bozkurt, "Kendime özgüvenim tam, çözüm üretebileceğime, bu işi hakkıyla yapabileceğime inanıyorum. Muhtarlık görevini layıkıyla ve severek yerine getireceğimi düşünüyorum. Ulaşabildiğim kadar insana ulaşmaya çalışacağım. İnsanların bana güvenebileceğine inanıyorum. Ben işin mutfağında olmak istiyorum." dedi.
"MAHALLE SAKİNLERİ İSTEDİKLERİ ZAMAN BANA ULAŞABİLECEKLER"
Muhtar adayı Bozkurt, "Mahalle sakinlerinin bana 24 saat ulaşabileceklerinin garantisini veriyorum. Kişilerle değil hizmetlerle yarışırım. Muhtarlık görevinde gönüllülük ilkesi esastır. Muhtarlık üretmek ister, cesaret ister, emek ister, yürek ister. Yapacağım hizmetler sevgiyle, sabırla, şükürle olacak. Gönüllülük.... Duyarlılık…. Mahallesinin abisi muhtaç olanların yardımcısı olacağım. Mahalle sakinlerinin görüşlerini istek ve dertlerini en alt kurumdan devletin en üst kurumlarına aktaracağım. Devletin bana verdiği imkanları mahalleme en iyi şekilde kullanacağım. Devletle mahallem arasında köprü vazifesi göreceğim. Yetkim olduğunda insanlara daha fazla yardımda bulunacağıma inanıyorum." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2021, 12:30

Yakup Karagöz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER