KARAASLAN'DAN HODRİ MEYDAN

Karaaslan'dan hodri meydan: İspat etsinler istifa edeceğim...

KARAASLAN'DAN HODRİ MEYDAN
 Ak Parti’den yapıldığı iddia edilen istifa haberleri ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Başkanı Osman Karaaslan, seçmenin hür vicdanını etkilemek için bu karalamaların kasıtlı olarak yapıldığını söyledi ve AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatına ulaşan yeni bir tane bile istifanın olmadığını açıkladı.

1000 kişinin istifa ettiği iddia edilen ama 30-40 kişi ile basın toplantısı düzenleyen kişilerin olayı farklı noktalara çekmek istediğini ve seçimlere gölge düşürmek amacında olduklarını dile getiren Osman Karaaslan, ‘kamuoyunda dolaşan dedikoduların ardından kendisini geri planda tutan gizli odakların organize ettiği ve partimize üye oldukları dahi bilinmeyen kişilerin sözde istifa dilekçelerini sundukları haberleri kesinlikle yalandır, iftiradır. AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak elimize ulaşan bir tane bile yeni istifa yoktur. 30-40 kişiyi toplayıp binlerce kişi istifa etti diyerek partimizi karalamaya çalışan düşünceyi şiddetle kınıyorum. Eğer bin kişinin ismini açıklayabilirlerse bende AK Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa edeceğimin sözünü veriyorum. Vatandaşlarımız bu tür kirli ve çirkin açıklamalara aldırış etmeyeceği gibi gerekli cevabı da sandıkta vereceğinden hiçbir kuşkum yoktur’ dedi.

PARTİMİZE ÜYE OLDUKLARI BİLE BELLİ DEĞİL

Osman Karaaslan, yapılan istifa açıklamasında yer alan kişiler ile ilgili olarak ise ‘istifalarını basın önünde sunduklarını iddia eden kişilerin önce partimize üye olduklarını açıklanmalarını bekliyorum.  Kamuoyunun huzurunda seçime sayılı günler kala yapılan art niyetli, açıklama kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür asparagas bilgilere basınımızın kıymetli mensuplarının da alet edilmesi çirkinleşmenin farklı bir boyutudur’ ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER