Kapalı Köy Yolu Yok !!

Gölbaşı Belediyesi yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğin yoğun olduğu yollar başta olmak üzere ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarına başladı.

Kapalı Köy Yolu Yok !!
 Gölbaşı Belediyesi yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğin yoğun olduğu yollar başta olmak üzere ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarına başladı.


Gölbaşı’nda gece saatlerinde aralıksız yağan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için Gölbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri 24 saat aralıksız çalışıyor.


Belediyeye ait kar temizleme araçları, ilçeye bağlı köy ve mahalle yollarında kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yetkililer kapalı köy yolu bulunmadığını bildirdi.


Gölbaşı genelinde yapılan karla mücadele çalışmalarında 8 JCB kepçe, 7 karla mücadele aracı, 2 loder, 2 dozer, 1 adet solüsyon traktörü seferber edildi. Ayrıca karla mücadele için 1500 ton tuz, 10 ton solüsyonun hazırlatıldığı açıklandı. 60 personel de üç vardiya şeklinde çalışıyor.


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay konu ile yaptığı açıklamada, araç sürücülerinin herhangi bir kazaya sebebiyet vermemeleri için gereken bütün önlemleri alma konusunda hassas davranılması gerektiğini vurguladı. Başkan Duruay açıklamasının devamında ise; “İlçemizde kar yağışı yoğun bir şekilde devam etmekte. Belediye olarak karla mücadele konusunda gereken hazırlıklarımızı yapmıştık. Yoğunluğu artan kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz bütün ana ve ara yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle vatandaşlarımızın hastane ve diğer sağlık kuruluşlarına ulaşmalarında sorun yaşamamaları için çalışmalarımızı bu bölgelerde yoğun sürdürüyoruz. Kar temizleme çalışmalarının yanı sıra buzlanma ve gizli buzlanmaya karşı solüsyon ile çalışmalarımızı yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER