İyilik hastalıktan bulaşıcıdır…

CHP’li Meclis Üyeleri Mansur Yavaş’ın kampanyasına destek oldu.

İyilik hastalıktan bulaşıcıdır…
 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın “iyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” sloganı ile başlattığı veresiye defteri kapatma kampanyasına CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Çakmak, Özgür Ökmen ve Sinan Acar da destek verdi.

 

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Çakmak, Özgür Ökmen ve Sinan Acar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlatmış olduğu “iyilik hastalıktan bulaşıcıdır” kampanyası kapsamında Gölbaşı’nda bakkallara borcu olan vatandaşların veresiye defterindeki borçlarını ödedi.

 

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Özgür Ökmen “CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri olarak “iyilik hastalıktan daha bulaşıcıdır” söylemi doğrultusunda mahalle bakkallarımızda veresiye defterinde borcu olan vatandaşlarımıza yardım eli uzattık. Kampanyaya destek veren Gölbaşılı vatandaşlarımıza da teşekkür ederiz” dedi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında, tüm Ankara’da olduğu gibi Gölbaşı’nda da bulunan bir çok vatandaşın esnaflara olan borçlarının yardımseverler tarafından ödendiğini söyleyen CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş tarafından başlatılan iyilik bulaşıcıdır diyerek çıkılan bu yolda CHP İlçe Örgütümüzün öncülüğünde Gölbaşılı hayırsever vatandaşlarımız da büyük destek oldu. Hayırsever vatandaşlarımız esnafımızın borçlarını kapadı, Gölbaşı birlik olmanın ve yardımseverliğin güzelliğini yaşadı. Çığ gibi büyüyen iyilik Gölbaşımıza da bulaştı. Bu kampanyaya destek veren katılan tüm Gölbaşılı hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2020, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER