İşi engelleyen değil, hızlandıranız

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı , belediyenin yapılması düşünülen yeni hastaneyi engelliyor iddialarına sert çıktı.

İşi engelleyen değil, hızlandıranız

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı , belediyenin yapılması düşünülen yeni hastaneyi engelliyor iddialarına sert çıktı.

Sanayii Sitesi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Odabaşı iddialara “Onu kimse diyemez. Diyende çamur siyaset yapmış olur.” sözleriyle yanıt verirken; çok yakında hastaneyle ilgili müjdeyi kamuoyuna açıklayacağını söyledi.

Gölbaşı Belediyesi’nin yapılması düşünülen hastane inşaatını engellemek için belediyenin işleri yavaşlattıkları iddiasına oldukça sert çıktı. Başkan Odabaşı şu ifadeleri kullandı:

ONU DİYENLER UTANACAK

Yakup Odabaşı: Onu kimse diyemez. Diyende çamur siyaset yapmış olur. Gölbaşı Belediyesi bu söylenenin aksine işleri hızlandırmaktadır. Yakında açıklayacağız ve onu diyenler utanacak, mahçup olacaklar. Gölbaşı Belediyesi bu zamana kadar siyaset için açıklama yapanların aksine hep samimi ve gerçekçi açıklamalar yapmıştır. Bakanlıktan kaynaklı sorun var hastane inşaatında. Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı’na arsa tahsisini yapmadığı için işler yavaşlıyor. Sağlık Bakanı ile görüşmelerimiz oldu. Bu belki benim üzerime de vazife değildi. Buna rağmen sonuç alamadık.

HASTANEYLE İLGİLİ MÜJDEYİ VERECEĞİZ

Yeni bir hastanenin Gölbaşı’na kazandırılması için belediye olarak çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini ifade ederek “Bu hizmetin gelmesi için üzerimize düşenden fazlasını yapıyoruz. Göreceksiniz bu hizmetin sonuçlanmasında biz yapacağız. Hastane ile ilgili müjde vereceğiz. Gölbayşı Belediyesi hem kendi işlerinde hem de Bakanlıklar ile ilgili konularda üzerine düşenden fazlasını yapıyor. Bütün kamuoyu bunu böyle bilmeli.” dedi.

SER VERİP SIR VERMEDİ

Odabaşı, gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen Gölbaşı halkına hastane konusunda vereceği müjdeyi açıklamadı.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2012, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER