İrfan Özüdoğru hakkında bomba iddia

İrfan Özüdoğru hakkında bomba iddia

İrfan Özüdoğru hakkında bomba iddia
 Gölbaşı Taraf gazetesinde yer alan habere göre;

Amatör spor müsabakalarında İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ve aralarında İlçe Gençlik Spor Müdürü İrfan Özüdoğru’nun da bulunduğu kişilerin,harcırah aldıkları halde maçlara gelmediği iddia edildi.

İlçemizde oynanan amatör spor müsabakaları kaderine terk edildi. İddialara göre Ankara İl  Gençlik e Spor Müdürlüğü tarafından amatör maçlarda kontrol amaçlın görevlendirilen kişilerin bu müsabakalara dahi gelmediği öğrenildi.

SPORCULAR PİSLİKTEN İLLALLAH DEDİ

Gölbaşı Belediyespor, amatör maçlarda başarılı sonuçlar alırken, hem kendi sporcularımız, hem ilçemize misafir olarak gelen rakip takımın oyunculuları, hem de hakemler illallah dedi.  Sporcular ve hakemler soyunma odalarının pisliğinden şikayet ederken, görevli kişilerin müsabakalarda yer almadığı tespit edildi.

HARCIRAH ALDILAR AMA…

Amatör maçlarda 5 kişinin görevlinin bulunduğu ve bu kişilerin günlük harcırah almasına rağmen müsabakalara gelmediği ve imzaları sonradan attığı öne sürüldü. Olayla ilgili Ankara İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nün de tutanak tuttuğu öne sürülürken, GÖLBAŞI TARAF olarak Gençlik Hizmetleri Genel Müdürüne,  İl Gençlik Spor Müdürüne, İlçe Kaymakamına, İlçe Gençlik Müdürü İrfan Özüdoğru’ya soruyoruz;

AMATÖR MAÇLARDA HARCIRAH ALINMASINA RAĞMEN, GÖREVLİ KİŞİLERİN GÖREV YERLERİNDE OLMADIĞI DOĞRU MUDUR?

BU OLAYLA İLGİLİ İL GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN TUTANAK TUTTUĞU DOĞRU MUDUR?

GÖREVLİ KİŞİLERE GÜNLÜK NE KADAR ÜCRET ÖDENMEKTEDİR?

İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜ İRFAN ÖZÜDOĞRU’NUN, GÖREVLİ OLDUĞU HALDE MÜSABAKALARA KATILMADIĞI DOĞRU MUDUR?

İŞİN PEŞİNİ BIRAKMYACAĞIZ

GÖLBALI TARAF olarak konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna beyan ediyor, yetkili kişilerden kamu adına cevap bekliyoruz!

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER