İlk ziyaretçileri Selamoğlu oldu

Milli Eğitim müfredatı programında yer alan açık ilköğretim öğrencilerini destekleyici kurslara katılan kadınların ilk ziyaretçileri Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu oldu.

İlk ziyaretçileri Selamoğlu oldu
Milli Eğitim müfredatı programında yer alan açık ilköğretim öğrencilerini destekleyici kurslara katılan kadınların ilk ziyaretçileri Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu oldu.
İLK ZİYARETÇİLERİ SELAMOĞLU OLDU
İlköğrenime hiç başlamamış yahut çeşitli sebeplerden ötürü yarım bırakmış olan Gölbaşılı kadınlar için Sevgi Çiçeği ve Gölbaşı İlköğretim Okulları’nda birer sınıf açıldı. Kendilerine sunulan bu fırsatı değerlendiren hanımları Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ziyaret ederek, hanımlara başarılar diledi. Selamoğlu’nun Gölbaşı’na yapmış olduğu ziyarete Kaymakam Raşit Zengin, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
HER ZAMAN DESTEKÇİLERİ OLACAĞIZ
Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu’na yapılan ziyarette açılışta bir konuşma yapan Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut öğrenmenin yaşının olmayacağına vurgu yaparak kendilerinin bu konuda öğrenme isteği olan Gölbaşılı kadınların her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.
ÜNİVERSİTEYİ HEDEFLEYİN
AK Parti Ankara milletvekilİ Tülay Selamoğlu da okumanın önemine değinerek, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaracaklarını bu kurslar neticesinde sadece ilköğretim diploması almayı değil buradaki bayanların üniversiteyi bitirmeyi hedeflemesi gerektiğini de belirtti.
KADINLARIMIZ ÇOK ERDEMLİ
Selamoğlu ayrıca projenin lise ayağında mezun olan bayanların kolay iş sahibi olabilmesi için kursların teknik meslek liselerinde olmasını ve hafta sonu görülecek meslek dersleri sonrası bayanların “meslek lisesi diploması” almalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut’tan talep etti. Selamoğlu, böylece bayanların daha kolay iş bulmasının önünün açılacağını belirtti.
Kadınların çok erdemli olduğunu belirten Selamoğlu, “Belki ben en iyi programa geldim. Kadınlarımız gerçekten çok zeki. Bu zekâlarını kurslara katılıp diploma almaları ile taçlandıracaklardır. Bizde bu arada hükümet olarak zorunlu eğitimi 12 yıla çıkarıyoruz. Hükümetimiz gerçekten eğitim için elinden ne gelirse yapıyor. Kadınlarımız ve öğrencilerimizde söz vermeliler. Bu kursu bitirip liseyi de okuyacaklardır. Ayrıca Üniversite de okuyacaklardır buna inancım sonsuzdur” şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2012, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER