Hangisi daha etik

Gölbaşı’nda yaklaşık 2.5 yıldır görevini sürdüren Emre Şen ise kendisinden habersiz alınan değişim kararına yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi.

  

Gölbaşı’nda AK Parti İl Gençlik Kollarına Gölbaşılının tanımadığı bir isim getirildi. Selim Akceylan.

Gölbaşılı doğumlu olan ancak Gölbaşılının pek de tanımadığı Akceylan, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen’e yakınlığı ile tanınıyor.

Gölbaşı’nda yaklaşık 2.5 yıldır görevini sürdüren Emre Şen ise kendisinden habersiz alınan değişim kararına yaptığı açıklamalarla tepki gösterdi.

Yapılan değişiklik sonrasında Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanının da yer aldığı basın toplantısı ile Akceylan basına tanıtıldı.

Selim Akceylan’ın Gençlik Kolları görevini daha iyi yürüteceği kanaati üzerine alınan karar doğrultusunda Gölbaşı’nda 2.5 yıldır görev yapan Emre Şen ise başarısızlıkla nitelendirildi.

Ancak yaşanan süreçte Emre Şen’e başarısız olduğuna dair herhangi bir uyarıda bulunulmaması da ayrı bir muamma.

ETİK’İN BABASI BU!

Basın mensuplarının sorularının da yanıtlandığı toplantıda, ‘Neden yönetimden bir isim başkanlığa getirilmedi de dışarıdan bir isim getirildi. Bunu etik buluyor musunuz?’ sorusuna İlçe Başkanı Osman Karaaslan’dan ilginç bir cevap geldi. Basın Mensuplarının sorusuna sinirlenen Karaaslan, ‘Böyle soru mu olur’ diyerek ‘Etiklik ise etiğin en Babası bu’ şeklinde cevap verdi.

ETİK OLAN BU MU?

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Şen, kendisi hakkında başarılı olmadığına dair açıklamaları doğru bulmadığını ifade etti. Gölbaşı Net Haber’e konuşan Emre Şen, Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları başkanımız bana ‘Sen başarısızsın, ya da senden verim alamıyoruz’ gibi bir uyarıda bulunmadı. Ben kendisine hangi görevi verdiniz de yerine getirmedim diye sordum. Ama cevabını alamadım” şeklinde konuştu. Kendisinden habersiz yapılan değişimi etik bulmadığını da vurgulayan Şen, “Benim bir başarısızlığım varsa senin şöyle başarısızlıkların vardır. Bu nedenle biz seninle çalışmak istemiyoruz. Böyle bir durumda olmadığı halde benim arkamdan iş çevirerek durumu bu şekilde çözmeye çalışmaları çok yanlış. Eğer ben başarısızsam başarısızlığın bir ölçüsünün olması gerekiyor” dedi.

KİM TANIR, KİM BİLİR…

Gölbaşı’nda gençlerin yakından tanıdığı bir isim olan Emre Şen’in yerine birçok kişinin ilk defa gördüğü bir ismin Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanması şaşkınlık yarattı. AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen, Ankara genelinde kendisine yakın olan isimlerle kadrosunu oluşturmaya başladı. Birçok ilçede değişime gidilen Gençlik Kolları’nda bir değişim de Gölbaşı’nda yaşandı. Gölbaşı’nda doğmuş bir isim olan ancak birçok kişinin tanımadığı Selim Akceylan Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı oldu. 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2012, 13:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
ak partili
ak partili - 12 yıl Önce

osman bey orası o koltuk sanada kalmayacak bunu unutma sen burdan gıderken saygıyla anılmayacaksın herkez arkandan bayram yapacak il baskanını arkana alıp burda krallık yapma dönemin bıtecek ayak oyunlarıyla gonderdıgın genclık senden bırgun hesap soracak

SIRADAKİ HABER