Hakan Han Özcan güven tazeledi

Hakan Han Özcan güven tazeledi Kaynak: Hakan Han Özcan güven tazeledi

Hakan Han Özcan güven tazeledi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı görkemli kongrede yeniden seçilerek güven tazeledi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede, oyların tamamını alarak başkan seçildi.AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresinde bir konuşma yapan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara'da yeni bir rekor kırdıklarını ifade ederek şunları söyledi."Teşkilatımız muazzam bir çabayla dört koldan üyelik çalışmalarımızı sürdürmektedir. Partimize son 5 ayda kazandırdığımız 103 bin yeni üyemizle Ankara'da yeni bir rekor kırdık, yeni bir başarı hikayesi yazdı. Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için sokakları makam eyleyen, dinleyen kulak, gören göz, anlatan dil olan, adım adım, karış karış, hane hane partimizin yeni hedeflere ulaşması için emeğini, gayretini ve cesaretini ortaya koyarak, aşkla, şevkle çalışan teşkilatımızın her mensubuna şükranlarımı sunuyorum.

"Özcan, son olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için canla başla hazırlandıklarını kaydetti.Programın sonunda AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye takdim etti.Seçimi kazanan İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın yeni yönetimi belli oldu. Yönetimde Gölbaşılı isimler de dikkat çekti. Merhum Doğan Çağatay'ın oğlu Avukat Talha Çağatay, Ahmet Özbek ve Arik Küçük gibi isimler yer aldı.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER