Hacı Karagöz: En az maaş ödeyen belediye bizim

İYİ PARTİ Belediye Meclis Üyesi Hacı Karagöz, Ankara'da personeline en az maaşı Gölbaşı Belediyesi'nin verdiğini söyledi

Hacı Karagöz: En az maaş ödeyen belediye bizim
Gölbaşı Belediyesi Meclisi Ağustos ayı ikinci oturumu gerçekleştiridi.

Toplantı söz alan İYİ PARTİ Belediye Meclis Üyesi Hacı Karagöz Gölbaşı Belediyesi'nin personele ödediği maaşları eleştirdi.

Karagöz, Ankara'da personeline en az maaşı Gölbaşı Belediyesi'nin ödediğini söylerken "
Personelimiz 600 700 TL düşük maaş alıyor. Gölbaşı belediyesi olarak milyon milyonluk reklam çalışması yaptırdınız, her boş bulduğunuz yere Gölbaşı Belediyesi çalışıyor dediniz koca koca resimler astınız. Bunlara verdiğiniz paraları bu sıkıntılı süreçte personelimize verseydik daha iyi olmaz mıydı? Sonuçta burada çalışanlar hepimizin kardeşi, abisi, bacısı, ablası. Araştırın bakın Ankara’da en belediye olarak en az maaş ödeyen belediye bizim belediyemiz." diye konuştu.

Sözlerine devam eden Karagöz "Seçim çalışmalarında memura %100 zam vereceğinizi , sendikayı hemen imzalayacağınızı söylediğiniz halde zam  vermediniz .  6 ay sonra sadece %40 zam verdiniz . İşçilerin sözleşmelerini imzalamış olsaydınız bayram ikramiyesi alacaklardı , işçiler de bayram ikramiyesi almadı" dedi.

"BEN KİMSEYE SÖZ VERMEDİM"

Hacı Karagöz'ün personele maaş artışı için sözü verdiğini hatırlatması üzerine Belediye Başkanı Ramazan Şimşek "Ben kimseye söz vermedim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER