Gölbaşı'nda sineklerle mücadele

Gölbaşı Belediyesi çevreye rahatsızlık veren sinek, sivrisinek (uçkun) ve kene ile mücadele için başlatılan ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gölbaşı'nda sineklerle mücadele

 

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz sıcakların artmasıyla birlikte, ilçede genelinde ve özellikle Mogan Gölü çevresinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ekipler, yıl boyunca devam eden sivrisinek ve karasinekle mücadele çalışmalarına yaz aylarında hız kazandırarak, vatandaşların yaz aylarında rahat etmelerini sağlıyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü, 6 ekip, 3 araçla 54 mahalleyi düzenli olarak ilaçlayarak vatandaşların huzurlu bir yaz geçirmelerini sağlıyor. Ekipler ayrıca, ilaçlama çalışmaları boyunca  ilçede bulunan 160’ dan fazla hayrat ve çeşme ayaklarının bakım ve ilaçlamasını yapıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçe genelinde sürdürülen ilaçlama çalışmalarına ilişkin olarak; “Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden sivrisinek ve karasineğe karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın rahat bir yaz geçirmeleri ve sağlığı için çalışmalarımız devam edecektir.Mart ayında başladığımız çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık, Mogan Gölü Temizleme Çalışması sayesinde gölün tamamına girilebildik ve ilaçlama çalışmalarını eksiksiz yürütebildik.Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin  yürütülen çalışmalar sırasında vermiş olduğu destekten de oldukça memnunuz ‘ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER