Gölbaşı'na yeni okul

Melek İpek İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri eğitim ve öğretimlerine yeni yaptırılan okulda başladılar.

Gölbaşı'na yeni okul
 Melek İpek İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri eğitim ve öğretimlerine yeni yaptırılan okulda başladılar.

Koza İpek Vakfı tarafından Gölbaşı İncek Mahallesi’nde Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu projeden farklı olarak dizayn edilen ve yapımına geçtiğimiz aylarda temeli atılan 24 derslikli modern Melek İpek İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenci sesleri duyulmaya başlandı. Öğrenciler artık yeni okullarında eğitim ve öğrenim görüyorlar.
15 Mayıs 2012 tarihinde hayırsever halk tarafından nam-ı diğer “Melek Anne” olarak bilinen Melek İpek tarafından Gölbaşı İncek Mahallesi’nde yapımına başlanan ve yapımı tamamlandı.

İncek Mahallesi'nde yaptırılan Melek İpek İlk ve Orta Okulu eğitim ve öğretime açıldı.

Okulun açılış törenine Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, okulu yaptıran hayırsever iş kadını Melek İpek, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Okulu yaptıran hayırsever iş kadını Melek İpek, desteklerinden ve okul çevresini asfaltlamalarından dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür etti. Açılış programında öğrenciler eski okullarından yeni okullarına yürüyerek geçti. Anaokulu öğrencileri de okulun yapımında emeği geçenlere çiçek verdi. Öğrenciler, yeni okullarının açılışında İstiklal Marşı ve öğrenci andını hep birlikte okuduktan sonra eğitime başladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2013, 20:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER