Gölbaşılılar Şafak'la coştu

Gölbaşı Belediyesi’nin 47. Kuruluş yıldönümü muhteşem bir şölenle kutlandı.

HABER: MERVE ŞAHİN

Gölbaşı Belediyesi’nin 47. Kuruluş yıldönümü muhteşem bir şölenle kutlandı.
Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 47. Kuruluş yıldönümü kutlamalarına, Gölbaşı İlçe Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ataya Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Yakup Odabaşı’nın açılış konuşması ile devam etti.
EN UZUN YOLLAR BİR ADIMLA BAŞLAR
47 yılın geçmişini kutlamanın sevinci içerisinde olduğunu belirten Odabaşı; “47. Yılın emeğini, 47 yılın geçmişini kutlamak, sevincini yaşamak için bir araya geldik. En uzun yollar bir adımla başlar. Bizde hizmet ve çalışmalarımızla bu yolda hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Gölbaşı, 5 mahalle 29 köy iken 20 bine hizmet götürmekte zorlanıyordu ancak bugün; 47 mahallesi ve 105 bin kişilik nüfusu ile hızla gelişen bir ilçe. Gölbaşı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın ihtiyacına karşılık vermiş, defalarca ödüllendirilmiştir.
GAYEMİZ İNSANA İNSANCA HİZMET ETMEK
Vatandaşlarımıza sunacağımız yeni hizmetlerimizin arasında Rauf Denktaş Spor Kompleksi bulunurken, kompleks içinde bir çok sosyal faaliyet alanlarını da bulunduracak olup, Bahçelievler’de ilerleyen aylarda hizmete açılacak. Gölbaşı Belediyesi olarak amacımız, vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek ve vatandaşlarımızın yaşamını güven içerisinde sürdürmesini sağlamaktır. Cephe yenilemesi, sokak sağlıklaştırması, alt geçite engelli asansörü projesi de aynı zamanda hayata geçecek, daha da yaşanılabilir bir Gölbaşı halkımıza sunulacak. Bizler Gölbaşı’na yakışır bir çehre meydana getirerek, hiçbir şeyi göz ardı etmeyerek yenilikler ve ilkler kazandırmaya devam edeceğiz.
Biz Gölbaşı ailesiyiz. Geleceğe huzurla yürüyen bir aileyiz. Gayemiz insana insanca hizmet etmektir. Daima mutlu kalın” diye konuştu.
Odabaşı’nın konuşmasının ardından sunucunun seslendirdiği ‘Sakarya’ şiiri alkış yağmuruna tutulurken, Roman dansı da ilgi ile izlendi.
AHMET ŞAFAK COŞKUSU TAVAN YAPTI
Gölbaşı Belediyesi’nin 47. Kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen kutlama programı Ahmet Şafak konseri ile devam etti. Sahneye çıkan Şafak’a sevgi göstergesi olarak alkışları ile eşlik eden Gölbaşılılar,  hep bir ağızdan Şafak’ın şarkılarını seslendirdiler.
GÖLBAŞI TEK YÜREK
Ahmet Şafak’ın şarkılarını büyük bir coşku ile seslendirmesi, Gölbaşılıların sevincini bir kat daha artırırken, Gölbaşılılar Şafak’ın seslendirdiği şarkılarla tek yürek oldu.
ADAM GİBİ
Ahmet Şafak çok beğenilen şarkılarından biri olan ‘Adam Gibi’ eserini salonda ki vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Şafak ayrıca Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na da ‘Adam Gibi’ eserini okuttu.
GÖLBAŞI’NIN VAZGEÇİLMEZİ OYUN HAVALARI
Gecenin sonunda Sincanlı Mustafa Taş’ın seslendirdiği oyun havaları ile Gölbaşı Belediyesi’nin 47. yılı kutlama etkinliklerine ayrı bir renk kattı. Gölbalılıların oyun havalarına kendilerini kaptırarak, unutulmaz bir gece yaşadılar.
ODABAŞI'NDAN 2 PROJE
Kutlama etkinliklerinde halka izlettirilen sinevizyonda Odabaşı'nın bu zamana kadar hiç söylemediği projelerinden bazıları ilk defa açıklandı. Odabaşı, Gölbaşı'nın en büyük sorunlarının başında yer alan ve engelli vatandaşların karşıdan karşıya geçmekte zorlandığı alt geçite asonsör yapğılacağının müjdesini verdi.
Ayrıca sinevizyonda, Gölbaşı'nın girişine yapmayı planladığı  şelale projesini de yer aldı.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2012, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER