Gölbaşı'nda hedef Mevlüt Karakaya mı?

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in son dönemde atadığı bürokratlar eleştirilirken, hedef MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya olduğu iddia edildi.

Gölbaşı'nda hedef Mevlüt Karakaya mı?

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek göreve geldiği günden bugüne kadar bazı çalışmalarıyla takdir toplarken, bürokrat kadrolarıyla ilgili yaptığı tasarruflarla da kimi zaman eleştirildi.

ARTILAR BAŞKANA,EKSİLER MEVLÜT KARAKAYA’YA YAZILMAK İSTENİYOR

Kurban Kesim alanı, esnafa verilen 1000 liralık destek, işçilere ödenen maaş farkları, pandemi döneminde verilen nakit desteği gibi güzel ve takdir gören uygulamalar Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in hanesine artı olarak yazılırken, eleştirilen belediye uygulamaları ve bürokrat atamaları ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’ya mal edilmek isteniyor.

GÖLBAŞI SEVDALISI MEVLÜT KARAKAYAYA HAKSIZLIK

Her yapılan güzel iş Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e mâl edilirken, eleştiri toplayan belediye uygulamalar ve atamalar ise bir takım çevreler tarafından bölgemiz adamı, yüksek makamlara gelmesine rağmen Gölbaşı halkından kopmayan, kapısı her Gölbaşılı'ya açık olan Mevlüt Karakaya’ya bilinçli bir şekilde mâl edilmeye çalışıyor.

AMAÇ MEVLÜT KARAKAYA’YA ZARAR VERMEK Mİ?

Kulislerde geçmişten günümüze hem milletvekili  olarak hem de Genel Başkan Yardımcısı olarak her zaman her platformda Gölbaşılı’nın yanında olan Mevlüt Karakaya’yı başarısız kılmak isteyen odakların niyetinin Prof.Dr. Mevlüt Karakaya’ya zarar vermek olduğu konuşuluyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2021, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER