Gölbaşı Kent konseyi kuruldu

Gölbaşı Belediyesince ilçedeki Sivil Toplum kuruluşları (STK), kamu kuruluşu, siyasi parti, üniversite temsilcileri ve esnaf gruplarının yer aldığı Gölbaşı Kent Konseyi kuruldu

Gölbaşı Kent konseyi kuruldu

Belediye Meclis Salonunda yapılan kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Gölbaşı Kent Konseyi başkanlığına oy birliğiyle Murat Otuzoğlu seçildi.

Programda açılış konuşmasını yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, kent konseyin yapacağı tüm çalışmalarda yanlarında olacaklarını belirtti.

Başkan Şimşek “İlçemizin sürdürülebilir kalkınması için hep birlikte çalışacağız. Sizlerin yapmış olduğu tüm çalışmalarda ben ve meclisim yanınızda olacak. Ortak aklın işlevlik kazanacağı ve ilçemizin kalkınması için attığımız bu adımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, konuşmasına şöyle devam etti;

Biz bir sorumluluk aldık. Hem size karşı, hem aileme hem de siyaset yaptığım teşkilatıma karşı bir sorunluluğum var. Asıl olan önemli olanda Allah’a karşı bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Ben hepinize teşekkür ediyorum hepiniz elinizden gelen gayreti sarf ediyorsunuz. Gölbaşı’nın hak ettiği yere gelmesi için adım atıyorsunuz. Biz hep birlikte ilçemizi daha yaşanabilir, bir seviyeye getirmek için gece gündüz çalışacağız. Kent konseyi yönetimi ile el ele, omuz omuza verip Gölbaşı’nı en güzel noktaya taşıyacağız”

Oylamanın ardından bir konuşma yapan Gölbaşı Kent Konseyi Başkanı Murat Otuzoğlu “ Bugün daha da anlamlı bir gün Ankara’nın Başkent oluşunun 97. Yıl dönümünde bir aradayız. Kent konseyinin aktif  çalışmasının, kuruluş amacına uygun bir şekilde yapılacağına, halkımızın hiçbir şüphesi olmasın. Önümüzde ki günlerde halkımızın fikirleri alınarak hazırlanacak çok güzel projelerimiz olacak.  Allah mahcup etmesin bizimde bir hayalimiz gerçekleşti. Sayın başkana ve tüm kurula teşekkür ediyorum” dedi.

Gölbaşı Kent Konseyi Yürütme Kuruluda şu isimlerden oluştu, Uğur Mirza Serkan Aydoğan, Lütfiye Yardımcı, İsa Albut, Sinan Karataş, Ercan Öztürk, Alper Yılmaz, Recep Demirel, Faruk Aypek, İbrahim Karagöz, Ramazan Yalgın, Eryaman Zaim, Deniz Özgür Görgülü

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER