Gölbaşı için toplandılar

Gölbaşı’nın ilk ve tek Devlet Hastanesi olan Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi ek bir binaya daha kavuşacak.

Gölbaşı için toplandılar

Gölbaşı’nın ilk ve tek Devlet Hastanesi olan Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi ek bir binaya daha kavuşacak. Nüfus artışına paralel olarak, Gölbaşı ve çevre ilçelerdeki vatandaşların sağlık problemlerine daha iyi cevap verebilmek adına hayırseverler kolları sıvadı.

Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi arazisine ek bir bina yapmak için Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ticaret ve Turizm Öğretimi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Aypek, Yunus Emre Hizmet Dernek Başkanı Av. Hayrullah Başer, Yönetim Kurlu Üyesi Ahmet Yıldırım, HASVAK Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Arslan Kağan Arslan, İlçe Müftüsü Adem Karakelebek ve hayırsever Fethi Duruay toplantıda buluştu. Yapılması planlanan ek bina için fikir alışverişinde bulunan ve gereken çalışmaların konuşulduğu toplantıda, hastanenin doğu cephesine yapılacak olan ek bina için ilk adım da atılmış oldu.

Yunus Emre Hizmet Derneği çatısı altında hastane binasına yapılacak olan ek bina ile hastanenin bir eksikliğini de gidermiş olacak.

Hastanenin daha modern bir görünüme kavuşması için kolları sıvayan heyet ek binanın projesinin hazırlıklarına başladı.  

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER