Gölbaşı Belediyesi Yardım Seferberliği Başlattı

Gölbaşı Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve toplam 10 kenti vuran deprem felaketinin ardından, Belediyenin destekleriyle kurulan Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneğini bölgeye gönderdi. Kaynak: Gölbaşı Belediyesi Yardım Seferberliği Başlattı

Gölbaşı Belediyesi Yardım Seferberliği Başlattı

Gölbaşı Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve toplam 10 kenti vuran deprem felaketinin ardından, Belediyenin destekleriyle kurulan Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneğini bölgeye gönderdi.

Belediye ayrıca bir yardım kampanyası da başlattı. Bu kapsamda vatandaşlar deprem bölgesine gönderilmek üzere battaniye, uyku tulumu, paketli hazır gıda, su, bebek ihtiyaç malzemeleri, hijyen malzemesi, ışıldak, kullanılmamış kışlık giysi gibi malzemeler ile kampanyaya katkıda bulunabilecek.

 Malzemeler, Gölbaşı Mevlana Camii Otoparkında toplanacak.

Gölbaşı Belediyesi bölgeye lowbet, lastikli ekskavatör, loder kepçe, kamyon, kar küreme aracı, ambulans ve cenaze nakil aracı da gönderiyor.

Gölbaşı belediyesi sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.

“Belediyemizin destekleriyle kurulan Acil Durum Arama ve Kurtarma Derneği, deprem sonrası bölgeye yardım için yola çıktı. Yardımlarımızı mümkün olan en kısa sürede afet alanına ulaştıracağız. Ayrıca ekiplerimiz yardım tırı için de hazırlıklarına başladılar.”

Kaynak: Gölbaşı Belediyesi Yardım Seferberliği Başlattı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER