Gölbaşı Belediyesi kadınlara yönelik kültür gezisi düzenliyor.

Gölbaşı Belediyesi kadınlara yönelik kültür gezisi düzenliyor.

Gölbaşı Belediyesi kadınlara yönelik kültür gezisi düzenliyor.
 Gölbaşı Belediyesi kadınlara yönelik kültür gezisi düzenliyor.Gölbaşı Belediyesi tarafından günübirlik olarak düzenlenecek olan gezide Beypazarı,Nallıhan,Sakarya Taraklı,Bolu Göynük gezilecek.Gezide Beypazarı’nda sabah kahvaltısı, Beypazarı Kent Tarihi Müzesi, 400 metre yükseklikteki Hıdırlık Tepesi’ndeki seyir terasından tarihi camileri ve restore edilerek yenilenmiş evleri, panoramik Nallıhan gezisi,Taraklı da Kültür Evi, Yunus Paşa Camii, Asırlık Çınar daha sonra nehir, orman, dağ manzaralarının içinden geçerek gelinen Göynük’de, Akşemseddin Hazretleri ile oğullarından Emrullah ve Sadullah Çelebilerin kabirlerinin bulunduğu Gazi Süleyman Paşa Camisinin gezilmesi gibi program yer alıyor. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşılı kadınları geziye davet ederek ‘Kadınlarımız için düzenlediğimiz bu güzel geziye kadınlarımızı davet ediyorum. Bu güzel gezide Ankara,Sakarya ve Bolu’da yer alan tarihi ve doğal güzelllikleri kadınlarımıza tanıtma fırsatı sağlamış olacağız’ dedi. 

Gezi programı Eylül ayı boyunca devam edecek ve Ekim ayının başında son bulacak. Geziden sadece Gölbaşı’nda ikametgah eden kadınlar faydalanabilecek. Gezi için başvurular 17 Ağustos’ta başlıyor. Gezi hakkında 485 51 39 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilecek.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER