Gölbaşı Belediyesi Basın Turnuvası Başladı

Gölbaşı Belediyesi ev sahipliğinde bu sene ilki düzenlenen Gölbaşı Belediyesi Basın Futbol Turnuvası Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in ev sahipliğinde başladı.

Gölbaşı Belediyesi Basın Turnuvası Başladı

Turnuva, ulusal ve yerel basın mensuplarının katılımıyla başladı. Turnuvaya hayatını kaybeden yerel gazeteci Serkan Akpınar’ın adı verildi. Müsabakanın açılışı Başkan Ramazan Şimşek’in de oynadığı maç ve basın mensupları arasında gerçekleşti.  Dostluk havasında geçen maç izleyenleri keyiflendirdi. Başkan Şimşek katılan tüm takımlara başarılar dilerken, “Dünya bir koronavirüs salgını sürecinden geçti Dünya’daki ve Türkiye’deki basın mensupları gece gündüz demeden tüm riskleri alarak sahada oldular. Bizde salgının yavaşladığı bu süreçte hem birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek hem de eğlenceli vakit geçirilmesini sağlayacak bir etkinlik yapalım dedik. Biz basın mensupların her şeye layık olduğunu biliyoruz. Sizler yaz kış demeden gecenizi gündüze katarak ülkemizde yaşanan gelişmeleri insanlarla buluşturuyorsunuz” dedi.

Gölbaşı Belediyesi tarafından ulusal ve yerel basın mensuplarının katılımları ile gerçekleşecek olan futbol turnuvasında 17 takım karşılaşacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER