GÖL-DER'den Turizm Atılmı

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Yöneticileri Yönetim Kurulu Başkanı İsa Ömercan Başkanlığı’nda Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nu ziyaret etti.

GÖL-DER'den Turizm Atılmı

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Yöneticileri Yönetim Kurulu Başkanı İsa Ömercan Başkanlığı’nda Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nu ziyaret ederek, Gölbaşı’ndaki turizm potansiyeli hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Gölbaşı İlçesi Koruma Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı İsa Ömercan’ın Atılım Üniversitesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette beraberindeki heyette Yönetim Kurulu Üyesi Mogan Bıçak işletmecisi M.Turhan Tuncay, Gölbaşı Esnaflar Odası Eski Başkanı Hulusi Gürpınar, Göl-Der Sosyal İşler Komisyon Başkanı Bayram Türkmez bulundu.

Yapılan görüşmede Atılım Üniversitesi’nin İncek’te bulunan yerleşkesinin ilçe turizmine ne gibi faydalar sağlayabileceği de masaya yatırıldı.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu konu ile yakından ilgilenirken bu noktada Gölbaşı’na katkı sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda el yapımı bıçakçılık sanatının Gölbaşı’ndaki son temsilcilerinden olan ve aynı zamanda Göl-Der Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdüren M. Turhan Tuncay tarafından yapılan el yapımı zarf açacağı, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdürrahim Özgenoğlu’na hediye edildi.

Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu da Gölbaşı’nın değeri olarak bilinen Sevgi Çiçeği’nin üniversitenin bahçesine de ektiklerini, yaşmasına katkı verdiklerini belirterek, “Bu değerlerimizi mutlaka koruma altına almalıyız. Gölbaşı’nda yapılabilecek bazı projelerde ortak hareket edebiliriz.”diyerek ziyaretten doyalı teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2012, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER