Erdoğan Çakmak güven tazeledi

Hürriyet Sağlık Sendikası 1.Olağan Genel Kurulu, Erdoğan Çakmak tekrar genel başkanlığa seçildi.

Erdoğan Çakmak güven tazeledi

Hürriyet Sağlık Sendikası 1.Olağan Genel Kurulu, Gölbaşı’nda gerçekleştirildi. 
Genel Başkan Erdoğan Çakmak güven tazeledi. Levent Yıldırım Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak tekrar seçildi.
Cuma günü başlayan program Anıtkabir’de resmi programla başladı. Mozoleye çiçek konuldu. 120 delege olan genel kurulda 112 oy kullanıldı
“Baskı, zorlama ve biat kültüründen uzak bir kongre gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız”
Erdoğan Çakmak Güven  kongrenin ardından “Sendikamızı (19 Mayıs 2022 )anlamlı bir günde  kurduk ve 22.10.2022 tarihinde 1. Olağan kongremizi gerçekleştirdik.  Atatürk’ün yolunda, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir felsefe ile kurduğumuz sendikamızın ilk kongresini adına yakışır ve bir demokrasi örneği olacak şekilde gerçekleştirdik.  Yönetimde var olmak isteyen her delegenin aday olduğu, baskı, zorlama ve biat kültüründen uzak bir kongre gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Kongremize katılan, İl başkanlarımız ve tüm delegelerimize ayrı ayrı bir teşekkürü borç bilirim. Değerli delegelerimizin bana olan güvenine layık olarak, ant olsun hürriyete diyerek çıktığımız bu yolda bana verilmiş olan sorumluluğun bilincinde, sendikamızın felsefesinden uzaklaşmadan, hür bir sendikacılık yapacağımdan her bir değerimiz emin olmalıdır. Ant olsun HÜRRİYETE.’ Açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER