Er ya da geç döktükleri kanda boğulacaklar

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Yaşar Tosun, Cudi dağında PKK’lılarla çıkan çatışmada şehit düşen Polislerimize Allah’tan rahmet dileyerek, terör örgütüne de lanet okudu.

Er ya da geç döktükleri kanda boğulacaklar
     BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Yaşar Tosun, Cudi dağında PKK’lılarla çıkan çatışmada şehit düşen Polislerimize Allah’tan rahmet dileyerek,  terör örgütüne de lanet okudu.

Tosun, yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi:      
     
              “Şırnak’ta Cudi Dağı’nda bölücü-marksist PKK’lı grubu etkisiz hale getirmek için, Jandarma Özel Harekat Timleri ile Polis Özel Harekat Timlerinin birlikte yaptıkları operasyon sırasında çıkan çatışmada, 5 polisimizin şehit olduğunu büyük bir üzüntü içerisinde yüreğim yanarak öğrendim. ABD, İsrail ve AB ülkelerinin derin planlarına teşne olan, ilkel dürtüler sahibi, yakmak-yıkmak tan başka bir mahareti olmayan PKK, akıttığı kanların hesabını fazlasıyla ödeyecektir. YÜCE TÜRK DEVLETİNİN BUNA YETECEK GÜCÜ VARDIR.
             Türk milletinin birlik ve beraberliğine, onuruna ve yaşama hakkına dokunmayı, vahşi bir şekilde sürdüren marksist bölücü örgüt PKK'nın ve onların uzantılarının er geç döktükleri kanda boğularak, tarihin karanlık sayfalarında mutlaka yerlerini alacaklardır. 
             Şehitler kervanına katılan 5 Polis kardeşimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diler, yaralanan güvenlik görevlisi diğer kardeşlerimize de acil şifalar niyaz ederim" 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2012, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER