DURUAY: KAPIMIZ KİMSEYE KAPALI OLMAYACAK

Sandıktan galip çıkan ve Belediye Başkanı olan Duruay'dan zafer konuşması

 Gölbaşı’nda aylardır süren seçim yarışı 30 Mart’ta yapılan seçimle son buldu.  Gölbaşı’nda Belediye Başkanlığı koltuğuna oturabilmek ve projelerini hayata geçirebilmek adına kıyasıya yarışan adaylar için kararı seçmen verdi. Gölbaşı’nda AK Parti ve MHP arasında geçen kıyasıya yarışın galibi Fatih Duruay oldu ve seçmen önümüzdeki 5 yıllık dönem için tercihini AK Parti’ in adayı Fatih Duruay’dan yana kullandı. 

Sonuçların netleşmesinin ardından Gölbaşı  Belediye Başkanı seçilen Fatih Duruay, Ak Parti binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Ak Parti binası önünde bulunan yüzlerce kişinin karşısına geçen Fatih Duruay, burada bir zafer konuşması yaptı.

Cadde üzerinde kendisini bekleyen ve "Gölbaşı seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan atan kalabalığa seslenen Başkan Duruay şunları söyledi:


 

BU ZAFERİN MİMARI SİZLERSİNİZ

Asıl Gölbaşı sizlerle gurur duyuyor, bu seçimin galibi biz değil ben değil siz oldunuz. Kalbimiz aynı anda attı.  Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim diyerek sevenlerine seslendi. Yorgun ve uykusuz olmasına rağmen sizlerden ayrılamıyorum gönül isterdi ki sabahlara kadar oturalım konuşalım. Allah hepinizden Razı olsun. Bundan sonra belediyeyi hep beraber yöneteceğiz, kapılarımız sizlere sonuna kadar açık olacaktır” dedi.

Duruay konuşmasında seçim çalışmaları kapsamında kendisini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür ederek, ‘Bizler sizlere hizmet etmek istiyoruz. Sizlerin yüzünü kara çıkartmamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gölbaşı’nda yeni dönemi başlatan insanlar sizlersiniz. Bu zaferin gerçek mimarları sizlersiniz”  şeklinde konuştu.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

Gölbaşı Belediyesi’nin kapısının sağcısından solcusuna bütün vatandaşlara açık olacağını vurgulayan Duruay, “Bizim kapımız kimseye kapalı olmayacak. Biz belediyecilik yapmaya geliyoruz. Biz belediyeye talip olmadık, belediyeciliğe talip olduk. 5 sene inşallah hepinizin gurur duyacağı bir Gölbaşımız olacak” dedi.


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 04:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER